[粤漫动画] 【合成】足球風雲 通往未来的一球 更新5 粵日雙語1920x1080 x264

翼天使 发布于2022-12-1 13:11 1366 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
语  言:粤语  日语  
语言版本:粤语配音
集  数:5 更新
文件类型:x264 mkv
文件容量:594 MB
来源版本:粤漫社
  << 免 責 聲 明 >>
    ● 所有分享文件仅为个人技术学习之产物,仅供个人试看或试听、讨论技术性问题之用途,严禁任何的商业用途、分发及贩卖行为!
    ● 下载链接仅为技术研究及网络测试之用途,不做任何有效性保证;请于下载后24小时内删除文件,若你喜欢请购买正版。
    ● 若原版权持有人发现文件内容涉及侵害你的版权情况,请提供版权说明并联系我们管理人员,我们将尽快进行下架处理。
    ● 请勿将文件上载于任何商业影片平台及公共网盘平台、若私自散佈造成任何法律責任,粤漫社与本人將對本贴內容恕不負責。
《足球风云 通往未来的一球》大岛司原作漫画#足球风云#时隔28年宣布推出完全新作动画,预计将于2022年播出。 本作曾于1993年动画化,1994年推出由SMAP主演的真人电影! C! F, B( p5 V5 j1 c* b
[足球風雲]Shoot! Goal to the Future - 01 (WEB 1920x1080 x264 AACx2 PGS SRT ViuTV.jpg

足球風雲 通往未来的一球.txt

68 Bytes, 阅读权限: 5, 下载次数: 1, 下载积分: 社区币 -5 星梦

售价: 30 星梦社区币  [记录]

百度云

已有(21)人评论

syukri 发表于 2022-12-1 14:31:29 | 显示全部楼层
足球类嘅动漫只睇过足球小将,热血型的。唔知呢部点样

crespo 发表于 2022-12-1 15:06:51 | 显示全部楼层
原来系jibaketa版,靠你更新啦

翼天使 发表于 2022-12-1 15:13:59 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-12-1 15:069 v9 X) K0 Q- Q' [( L: I/ N
原来系jibaketa版,靠你更新啦
7 d& U8 i3 H  a. q
会更新全集的.

OGRE_凰 发表于 2022-12-1 15:14:00 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-12-1 15:06
% D7 f8 X+ K8 l0 L, O, X原来系jibaketa版,靠你更新啦
& N! i6 f, X; b5 ?- Y1 `
足球系列值得一睇

xiaomamazi 发表于 2022-12-1 15:53:29 | 显示全部楼层
新一辑仲未睇过

crespo 发表于 2022-12-1 17:46:27 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-12-1 15:149 E- U4 n/ T, S: E! g- c0 r
足球系列值得一睇

^. s; ~- X% j0 u. ~* |7 U8 h0 e我劝你哩套唔睇啦,唔多关足球事

OGRE_凰 发表于 2022-12-1 18:17:21 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-12-1 17:46
+ D& i1 V, r* T* q$ @3 ~+ r8 i6 P2 H我劝你哩套唔睇啦,唔多关足球事
) \) P- T% Y- D& `7 [
唔系足球,咁我就唔睇啦

crespo 发表于 2022-12-1 19:36:18 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-12-1 18:17" [' M4 n# A- P
唔系足球,咁我就唔睇啦

' M+ h$ C6 C4 q& W3 T* T你有冇睇青之芦苇啊,好睇啊,不过日文既,讲得好专业下,基本战术。另外有出蓝色监狱更到第8集,好似都几好睇噶

shiraishi 发表于 2022-12-1 19:58:38 | 显示全部楼层
基佬踢足球!

OGRE_凰 发表于 2022-12-1 21:25:45 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-12-1 19:36
, a, W* b5 E" T你有冇睇青之芦苇啊,好睇啊,不过日文既,讲得好专业下,基本战术。另外有出蓝色监狱更到第8集,好似都 ...
0 d$ _  K$ H- @% ~
好,得闲就睇睇

crespo 发表于 2022-12-2 01:21:40 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2022-12-1 19:58
$ }. y) V3 D* i4 K1 U1 z* S基佬踢足球!

. `) \# W' n2 V0 @1 j基佬搞呷醋,玩针对,睇完果集真系摞命

12下一页