跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫资讯] 轻小说《转生为第七王子,随心所欲的魔法学习之路》TV动画化决定,预告PV...

HQS 发布于2022-11-14 11:06 3374 次浏览 89 位用户参与讨论   [复制分享主题]
rantarou 发表于 2022-11-15 10:17:55 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-11-15 09:37
. K0 v( H0 l; H5 ^7 ?* C) u6 f3 Z/ N- J你以为啦,最近睇既两出都系咁,唔好睇既

- [* R) ^  j% Y$ x. T$ @# X车牌号几多

OGRE_凰 发表于 2022-11-15 10:41:48 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-11-15 03:23+ o7 l4 {# J* E" X. S* J7 s" ?
未睇啊,不过好似有字幕
) `/ C9 |9 Z) ]; H1 Z# N* l
冇字幕就交俾你整啦

crespo 发表于 2022-11-15 11:17:05 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-11-15 10:01
+ ?  A/ v" h) m: w. y. o2 C只有五集就太短了。不上不去的,
) o, N4 j% A) U
你等出齐先睇咯,我都谂住多几集先睇

crespo 发表于 2022-11-15 11:17:42 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-11-15 10:03
4 F- {3 e( U- m2 w其实觉得喜欢就行了,根本不需要在乎是不是粤语

' @$ S) Q& g. ?" C9 e# x5 b  ^" z我同你系咁谂遮~~人地唔系噶,本身个出发点都唔一样

crespo 发表于 2022-11-15 11:22:59 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-11-15 10:17
* n" J" z2 n$ ?6 e就算冇标准,都可以教人唔好钟意D不男不女啦
$ E: J3 `4 t: Q8 d" q/ p
靓嘢,中意冇问题,唔系取向方面咪得咯

crespo 发表于 2022-11-15 11:23:30 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-11-15 10:17
# g! u$ R: `, T8 E9 j新版好似冇左经典嘅味道
0 U1 t4 J; b" w: a
日文版冇睇啊,原本等出完先一次过睇既

crespo 发表于 2022-11-15 11:24:12 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-11-15 10:41# y, m2 X2 K. I0 z, J; \* y  k
冇字幕就交俾你整啦
! d/ z0 s" m9 `7 a3 y" G& x$ o
人地字幕组已经封装一齐啦,而且字幕d咁烦既嘢,先唔做啊

rantarou 发表于 2022-11-15 12:28:32 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-11-15 11:23
+ c  A2 h9 I; _" I2 r日文版冇睇啊,原本等出完先一次过睇既

6 X0 k% j3 L" P+ R! p+ y其实达尔细果阵都冇睇几多集,好似系闪电传真机度嘅,果阵仲未放学

rantarou 发表于 2022-11-15 12:29:18 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-11-15 11:22
" c/ G) Z' e& o" _: T7 e2 g靓嘢,中意冇问题,唔系取向方面咪得咯
4 p. W, U# ?$ |# F/ u" N  w, d9 y. q+ A
不男不女可能已经诱导细路发生取向改变啦

rantarou 发表于 2022-11-15 12:30:50 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-11-15 10:16
* ^1 G- X( M/ Q* E3 p3 z* @; `6 S哈哈哈,我们是习惯了看字幕,就算粤语的也要字幕

5 S8 R: k' ~7 w0 [+ Q" O) ?, O几时养成嘅习惯,细果阵睇动画系冇字幕嘅

HQS 发表于 2022-11-15 12:55:36 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-11-15 11:17
+ G5 ?, C3 p; g5 S% @' D你等出齐先睇咯,我都谂住多几集先睇

3 ?% Y0 E& z# P6 l. s4 b我是打算完结再看,如果有第三季,就一直等

HQS 发表于 2022-11-15 12:56:39 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-11-15 11:17
# C. ~. W3 B+ C0 |4 |我同你系咁谂遮~~人地唔系噶,本身个出发点都唔一样
* @# X1 {/ b# ~5 f! @' n, r  }, f6 h
rantarou说粤语不用看字幕,所以选 粤语。其实国语也可以不用看字幕呀。。。还是那句,各人喜欢啦