[动漫资讯] 联动动画《鲁邦三世VS猫眼三姐妹》2023年开播

L.A 发布于2022-9-22 20:47 2837 次浏览 79 位用户参与讨论   [复制分享主题]
十月围城 发表于 2023-7-19 12:29:04 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2023-7-19 11:35
# ]" N9 q" b8 J8 n% O唔知,冇的算下载,孟波变成左寒羽良,都冇意思了

' x. n1 X: v! q% D. n6 O) t哦,你唔知呀?!冇相干,我search一下就知嘅喇。我啱啱知你其实都係水帖高手嚟嘅,你应该係第二个勤力嘅水贴王。

rantarou 发表于 2023-7-19 17:35:02 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2023-7-19 12:293 [( q# [) n' i" M& B
哦,你唔知呀?!冇相干,我search一下就知嘅喇。我啱啱知你其实都係水帖高手嚟嘅,你应该係第二个勤力嘅 ...

P! k- ?# N0 M8 e+ m我呢几个月都偷懒了,水王已经做唔到了

十月围城 发表于 2023-7-19 18:55:59 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2023-7-19 17:35/ u; c0 a& G) h
我呢几个月都偷懒了,水王已经做唔到了

; A. D* n7 a/ ~) t9 R- r# W你谦啫,算係好犀利咗嘅喇。

rantarou 发表于 2023-7-20 09:25:03 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2023-7-19 18:55
2 `2 R3 K1 \+ o. B' j你谦啫,算係好犀利咗嘅喇。

1 q# P' x0 ~4 m; _* q不过最近买左尐野,星梦少左好多,又要水了

十月围城 发表于 2023-7-20 09:32:30 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2023-7-20 09:257 Q4 z' F! P: D+ b7 b5 n1 k
不过最近买左尐野,星梦少左好多,又要水了
" }$ N0 \. M9 A6 ?( p0 a; N
你灌水嘅方法应该係倾计,係咪都倾一轮,我嘅方法是挖帖,但係我好似挖到冇得挖,嗰啲旧帖有啲锁咗,想留言都冇得留。

rantarou 发表于 2023-7-20 11:27:55 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2023-7-20 09:32' K2 |5 e8 e  J
你灌水嘅方法应该係倾计,係咪都倾一轮,我嘅方法是挖帖,但係我好似挖到冇得挖,嗰啲旧帖有啲锁咗,想留 ...
: O5 r! N0 D( ?& B$ H' Y
揾1年内嘅主题贴水睛就系咁了,水楼随便水,主题贴接近主题就得了,鲁邦三世就倾下动画嘅野

十月围城 发表于 2023-7-20 12:17:27 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2023-7-20 11:27' y2 L. N, T( S0 E1 M" {2 q9 E) Y3 I
揾1年内嘅主题贴水睛就系咁了,水楼随便水,主题贴接近主题就得了,鲁邦三世就倾下动画嘅野 ...
' b" H, b5 O% H( {) \
我以前群啲漫画坛嘅时,都遇过唔讲道理嘅管理员,你点讲都冇用,就係扣你分。嗰次之后,一嚟到呢度嘅时就潜水先,打探下係咩环境,果然不出我所料,都差唔多之前嘅环境,所以就采取安全守则,一个主题回一个帖,唔copy and paste,因为佢哋可以check到,就咁,一个帖一个帖睇返之前嘅人犯嘅错,可以从中学习,呢个係最快嘅方法,我到宜家都未读嗰啲规则,就算睇都唔一定明。嗰时我嘅积分目标係500分,小心耕耘一个月多啲,目标达成。下载到我要嘅嘢,宜家就冇咁积极喇,最多係想知道如果靠挖旧帖嚟灌分可以灌到几多,宜家有答案啦,係896积分左右。其实仲可以再高啲,因为技术板块我冇去水,嗰度水唔过,都唔知要嗡啲乜,所以冇水。讲返雷帮三世,呢度好似冇咁多集可以down。

rantarou 发表于 2023-7-20 13:41:04 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2023-7-20 12:17
- K+ }3 T1 W- _我以前群啲漫画坛嘅时,都遇过唔讲道理嘅管理员,你点讲都冇用,就係扣你分。嗰次之后,一嚟到呢度嘅时就 ...

/ `3 P# D1 @4 c) B鲁邦三世好老咯,好难揾到粤配,新嘅系剧场版,可能会有,仲有水区唔可以超过8连,一般水到7就算了,其它都冇乜野,我都知唔晒规则,其实被人扣多几次,就知道大概要点架啦,冇必要潜水,我4日就搞到1000星梦,乱水被扣左分,之后就好少被扣了

十月围城 发表于 2023-7-20 15:45:37 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2023-7-20 13:41
# ~7 Y1 |9 C8 b' y: ?鲁邦三世好老咯,好难揾到粤配,新嘅系剧场版,可能会有,仲有水区唔可以超过8连,一般水到7就算了,其它 ...
5 E: ~2 A0 h, d& H: ~
4日就1000星梦,你嗰时係水“口水板块”咧?

rantarou 发表于 2023-7-20 18:02:01 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2023-7-20 15:45- {# v5 w9 R: Y4 B  \
4日就1000星梦,你嗰时係水“口水板块”咧?

3 f4 y! u( l! ^) V9 l" X3 K7 S* q唔知啊,當時以為每張主題貼一日只可以水一次,所以水左好多張主題張,一下就扣左幾個100星夢了

十月围城 发表于 2023-7-20 22:59:03 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2023-7-20 18:02
) m: `' t' Z$ x! ~唔知啊,當時以為每張主題貼一日只可以水一次,所以水左好多張主題張,一下就扣左幾個100星夢了 ...
. n3 l' c" z5 ~' Q5 f9 m5 v1 ?7 p+ n
被扣几个100星梦,当时应该好心痛啦。

rantarou 发表于 2023-7-21 09:58:12 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2023-7-20 22:597 n! K7 c/ {+ t
被扣几个100星梦,当时应该好心痛啦。

" V3 p; Y7 l1 D' `0 w5 x系呀,唯有再水过了