[灌水]老帖, 請教大家心目中的經典動漫畫金句???

SRX 发布于2004-11-14 20:32 884 次浏览 4 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(4)人评论

全職獵人 发表于 2004-11-17 08:28:12 | 显示全部楼层
呢個問題問得非常之好............:162:
5 H) M+ r% j) ]$ P! h& E% V2 J( K% Z$ J" v$ _7 z7 p2 l/ K$ z" g
既然你誠心誠意咁問7 E6 i( w- ]3 e! p( v
我地就大發慈悲咁話你知啦4 Z+ x# [4 t# s( O
為左防止世界被破壞3 ?& ?- X8 _5 {$ W2 M
為左保衛世界和平
6 Q8 r* I- w6 h* r  B0 n貫徹愛同真實既邪惡
$ i  B4 n2 K4 u4 U# |' Y7 {可愛又迷人既反派角色
1 e9 d) V. p4 x, M武藏
$ P& Q0 }+ D7 D; x) E" ]小次郎0 [  N0 j, r6 o) L
我地就係穿梭於銀河既火箭兵團+ W: F2 L! E  T& e! e7 p& E- b4 B  `
拍檔,白色既明天等緊我地; z) a& N/ \* Y, _0 q) e
喵~就係咁喇~
1 N* r9 N; `% V0 j7 p+ |% i6 o:lol: :lol: ; \+ y7 E" a% x
絕對係經典* H+ F* u. n" ?

( g! U5 f: r9 ?. |: M
全職獵人 发表于 2004-11-17 08:29:39 | 显示全部楼层
替月行道,警惡懲奸
0 p; b- T9 B0 l. N* y" l' s: g( c(美少女戰士)(呢套我唔睇的,但係都知)
- Y' Y; M, k9 U; L# ?( S0 @! N
* ?. P! ]. ?" ?- ~7 V& j  U我以我爺爺--金田一耕助既名義發誓(金田一)
+ F8 c+ I0 P; l0 n- E! F, J0 u$ u) P2 S1 G  q% I' H
<FONT>小魔女DOREMI: 我果然係全世界最不幸既美少女ar~
3 l& G) Z) x" z(DOREMI講既)</FONT>
暴走疯凌 发表于 2004-11-18 04:49:16 | 显示全部楼层
<P>漫画中最有感触的是SLUMDUNK中的:老头子,你最光辉的时刻是什么时候呢,是全国比赛的时候吗?而我就是现在了....</P><P>动画嘛...暂时好像没什么呢</P>
finedy 发表于 2004-11-18 04:54:17 | 显示全部楼层
<P>真相永远只有一个!</P>