[粤语动画] 求絕版動畫 [超級娃娃戰士/麗佳公主][1-52/完][TVB/ATV粵語]

Zany 发布于2022-3-23 18:02 1925 次浏览 15 位用户参与讨论   [复制分享主题]
100社区币
如題啦, 要求 超級娃娃戰士/麗佳公主 要齊全集  
/ i8 ^& |7 Q1 s& o: ?8 u8 Z% R; F! b
! @) E2 C8 J/ d; l% b; \7 X% N' w1 K% V! C$ o" ~
115盤 / 百度盤  以收貨
5 l/ h- @; d9 V" r& Z; z

已有(15)人评论

勇者罗兰 发表于 2022-3-24 00:12:46 | 显示全部楼层
  要齐应该难啰5 |  i) Z# ~/ G8 v2 n, z  e
<题外话,偶然见到,最近话要用爆裂战士换依部果个,莫非系你?>

Zany 发表于 2022-3-24 10:38:30 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2022-3-24 00:12% O+ B- D& t4 S' n7 `7 M% j# e
要齐应该难啰

6 T- y' M- D& `7 M5 g* f1 w我只想求麗佳公主全集粵語, 真係咁難?& F; R( U* y8 r% g" G! Z
6 t. `; c0 ^$ Q7 c  F" D. q0 b
我冇話要爆裂戰士啊, 你認錯人?

fly1972 发表于 2022-3-24 12:43:42 | 显示全部楼层
上一张图给人看看,究竟是什么样的动画。

Zany 发表于 2022-3-24 13:20:40 | 显示全部楼层
6 u1 S- L4 y1 d  X
* Y3 T% l4 K( K, o: Y' x
你睇啦

勇者罗兰 发表于 2022-3-24 18:53:22 | 显示全部楼层
Zany 发表于 2022-3-24 10:38' q- n" q4 T3 U$ n. p; _# M; {/ q9 L
我只想求麗佳公主全集粵語, 真係咁難?& U% S2 y. {" h9 c: e1 o7 t2 Y
+ @. u* G, A9 H1 U
我冇話要爆裂戰士啊, 你認錯人? ...

( O, v% G% w7 b可能就睇缺几多噶问题1 B7 s1 i2 C8 {4 Y0 j7 g- O- F
你睇太快,系早几日有人求丽佳,话可以用佢换* F2 Q& P6 L! ]

Zany 发表于 2022-3-24 19:12:06 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2022-3-24 18:533 W, ]  \# g- Y, H$ t0 m1 U  ]( H
可能就睇缺几多噶问题
' q' N" b; L3 T+ i- J3 E  K你睇太快,系早几日有人求丽佳,话可以用佢换6 a+ @8 h! `* a* P+ m& `1 @
...

3 m2 ?  f% m/ n: [. f: E% @# z咁即係冇可能得到麗佳公主啦

乂熊貓乂 发表于 2022-3-25 17:31:49 | 显示全部楼层
粵語真係唔駛諗 日語生肉都有機會

Zany 发表于 2022-3-26 22:32:25 | 显示全部楼层
乂熊貓乂 发表于 2022-3-25 17:317 q2 h. X$ e5 @, h
粵語真係唔駛諗 日語生肉都有機會
0 o+ H& K/ E* n# w5 B; [8 M
我見到以為都有個帖係有人放上嚟, 但依加人影都冇個啦

akiller 发表于 2022-3-27 09:40:23 | 显示全部楼层

Zany 发表于 2022-3-27 11:06:32 | 显示全部楼层
akiller 发表于 2022-3-27 09:40
2 s" ]9 K4 W8 I8 U$ Y5 \+ m0 u100蚊都求不到啦 何况100币
* ?4 t1 ?: C& W/ F  ^, Z: m
我就係睇到呢到以前有人放上網, 但鏈接失效啦
. M( r+ ~* k; ~9 a個帖啲人都消失都冇再上線啦
* j8 M$ f5 S- C我希望求到有得睇粵語版啦

blackira 发表于 2022-3-31 21:18:46 | 显示全部楼层
我都想要

12下一页