[每日闲聊] 一个垃圾游戏公司同代理 戏谷 真名叫做谷气 黑谷同垃圾谷

熊子 发布于2022-1-9 18:54 783 次浏览 7 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我今天起身只係掛机钓鱼 弹佐之后重上 就出现伊个
8 o6 ~" I4 K. W0 r# S& F! y4 ~0 z
. f' L0 B5 V' ~( c, |
) K4 w/ A; V9 q+ N- e
  I' X7 o" e7 ~3 u8 _3 Z去線上客服一直話系統忙碌 唔比人sd野過去 真好笑 今日就講下佢地做過偉大事跡比大家知   
& ?9 C, a; I6 x6 w& h% ?
! U8 v7 B# ?2 r. U  u5 g0 s垃圾谷既ser係薯仔ser 過一段時間會全體死ser 彈機 前幾日垃圾谷夜晚11點左右全世界死ser彈機
1 y9 N, z! E; ~  c' U4 d0 J6 A: C  D7 W/ W2 d& N
原因係佢地趕住收工山錯ser (群組有線人話 同打去問) 韓跑原代理 無課金買點既可以易入手
# [, t$ ~6 |8 c, Q- g( P
2 I/ M- h4 q# u1 }$ @1 p5 r到垃圾谷代理後就要課金比點買 例如 本來活動打完會有貢獻點數可以換金幣去抽蛋/換野
% E5 g& d1 u, V8 R
1 k: c3 L) J3 S5 m6 M9 |' z9 l: A& x伊加直接收埋金幣只出商店金幣袋 唔想比錢要既每日完成任務拎金幣
/ F( h( H7 s$ s/ S) e7 }, V' i4 z+ y1 l2 y
同埋能力最高上限17最高速度 直接放係vip店賣 對微課玩家唔公平 同直接講窮鬼唔好玩冇分別 4 _3 ?/ d  H: J& j/ x2 s6 M4 b

: c; F; V+ n. v3 G. _呵呵 我伊加講既唔係講笑 如果垃圾谷唔補償我既損失我直接退跑 我跑名叫流歌羽月9 ]5 w/ k2 N5 |2 e

! O6 T$ E8 E) {3 S 如果唔信大家可以裝跑上去排行榜搵我 伊個月內有冇上 我伊加努氣度係那由他%
  |. k  H3 Y$ i4 k

已有(7)人评论

shiraishi 发表于 2022-1-9 19:20:54 | 显示全部楼层
点解咁唔顺气?

熊子 发表于 2022-1-9 19:23:47 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2022-1-9 19:20, f# c! C: T& A4 s
点解咁唔顺气?
+ H/ I# U3 a3 p0 W
主要係 佢伊加有每日任務同登入系統簽到活動. {: i" E! M& z0 g! Z5 J) y

# P( Q& s6 C* G2 U2 Q) s+ ^- s# t每日任務我做完但冇收到就比佢封能佐 簽到活動都係

动漫哥哥 发表于 2022-1-9 22:00:33 | 显示全部楼层
没玩过这游戏

dai69 发表于 2022-1-9 23:35:07 | 显示全部楼层
两边都见到

shiraishi 发表于 2022-1-10 19:26:53 | 显示全部楼层
熊子 发表于 2022-1-9 19:23
$ O2 S+ ?/ L6 f, ~) N) c主要係 佢伊加有每日任務同登入系統簽到活動8 V$ L1 ^3 Z6 P( |
2 @7 |7 I% u& ~) X4 r+ R6 f
每日任務我做完但冇收到就比佢封能佐 簽到活動都係 ...

6 u* z1 f, p9 `) ]6 `+ h! i3 p咁就太嫐啦

912rda 发表于 2022-1-12 03:04:31 | 显示全部楼层
唉 佢依家都係靠啲人外掛課金爲主

十月围城 发表于 2023-6-2 13:59:27 | 显示全部楼层
这个游戏没玩过。