[社区发布] 粤漫社严禁将资源上传任何商业平台及贩卖赚取利益的行为,发现可疑杀无赦

Kiver 发布于2021-12-10 09:17 1968 次浏览 33 位用户参与讨论   [复制分享主题]
bingojerry 发表于 2021-12-10 14:12:33 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-12-10 13:549 R/ w5 Z9 d3 m6 k% I; n6 o( Z
邀请码
5 ]. M; ?9 t9 e) G* B5 V高等级会员可以免费提供给他人注册1 f- d1 a  k" Q$ q; P/ c
找不到他人提供,上淘宝交10元买一个

9 {! c+ F3 f* }; Y  ]; Y咁卖嗰个都要承担风险嗟,要高等级喔,可能会封号喔,搏唔搏得过

bingojerry 发表于 2021-12-10 14:13:35 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-12-10 13:54$ Z4 [! x5 \: V2 Q% U
邀请码
" h" f% T" g; {% a) g! m4 c7 i高等级会员可以免费提供给他人注册* P! C) H, b3 o' {$ E8 H6 r4 q
找不到他人提供,上淘宝交10元买一个

$ t  w4 x! }( l而且你卖俾咩人都唔知,万一嗰条友偷资源去卖嘅,卖邀请码嗰嗰都一齐封号喔

Kiver 发表于 2021-12-10 14:23:30 | 显示全部楼层
bingojerry 发表于 2021-12-10 14:13. G& Z; N* t- {
而且你卖俾咩人都唔知,万一嗰条友偷资源去卖嘅,卖邀请码嗰嗰都一齐封号喔 ...

! t, _7 G- V9 @1 S9 d; `所以除非自己老友,否则真的博吾过

bingojerry 发表于 2021-12-10 14:27:44 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-12-10 14:23
& B+ E1 g9 x2 N3 a2 I. K所以除非自己老友,否则真的博吾过
8 }* U/ p! k5 P0 c* o
我讲係咁讲,但係技术上实唔实现到我唔知咖
/ q" ~1 {; E: ^4 h- `  J! p" R但係我始终认为限制注册好,话晒唔係个个都好似我咁守规矩咖嘛

Kiver 发表于 2021-12-10 14:58:30 | 显示全部楼层
bingojerry 发表于 2021-12-10 14:27
- f, c9 L# l/ r7 s5 b" ?  W' ?7 n我讲係咁讲,但係技术上实唔实现到我唔知咖
$ \/ H! I& G+ l* @& P2 P但係我始终认为限制注册好,话晒唔係个个都好似我咁守 ...

& P( P. H/ R  R- M6 L/ n仲谂紧点搞好4 q4 z  k4 Q9 x& Y. H& I6 W

* f+ z7 g, m' {$ p收10元一个号,有没有人受

bingojerry 发表于 2021-12-10 15:09:48 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-12-10 14:58
- z" F% F) F, V仲谂紧点搞好, K7 U7 Z( k, M% ^' ~
, I) {5 H" b4 L6 q8 m/ ?
收10元一个号,有没有人受
9 L+ p0 d7 a, J# I3 S) F' \0 J
10元唔贵,我觉得如果真係有爱嘅唔会在乎嗰10蚊,但係咁样收10蚊先俾注册系咪真係可以规避到偷资源嘅问题呢?主要都係呢样

Kiver 发表于 2021-12-10 15:23:39 | 显示全部楼层
bingojerry 发表于 2021-12-10 15:09- u4 H. G8 s4 A6 C1 O# \2 I; B( y
10元唔贵,我觉得如果真係有爱嘅唔会在乎嗰10蚊,但係咁样收10蚊先俾注册系咪真係可以规避到偷资源嘅问题 ...

9 n+ z8 w0 ]3 e1 L' k, Q) o冇可以规避,只是增加成本而已

shiraishi 发表于 2021-12-10 18:59:35 | 显示全部楼层
要加以限制

Kiver 发表于 2021-12-10 19:09:25 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2021-12-10 18:59( \& K8 t( [) D9 J
要加以限制

: U: Z( p, E* n, |  N+ E! z% a所有账号变成验证账号,交10元验证激活回!

勇者罗兰 发表于 2021-12-10 21:10:45 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-12-10 19:09
2 J$ R! @4 F% j  d/ k1 l所有账号变成验证账号,交10元验证激活回!
0 h: b/ t/ S  K8 D9 j5 i3 I2 b
甘大锅。。。

Kiver 发表于 2021-12-10 21:21:37 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-12-10 21:10
6 S* t' q8 F5 `# T' f' W甘大锅。。。

( r5 U, A- z+ T  u! h4 Y或者每年会费,10元

勇者罗兰 发表于 2021-12-10 21:31:28 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-12-10 21:21! @4 k+ [- I/ F: }
或者每年会费,10元

. C% W- s5 T# {0 J好似越讲越犀利甘