星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[管理投诉] 求助,我多年前用的账号禁止访问

he052492 发布于2021-10-12 06:57 2164 次浏览 24 位用户参与讨论   [复制分享主题]
守护星 发表于 2021-10-14 16:05:16 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-10-12 19:24
: `6 [) c! S3 Y9 V6 w3 A' F) g甘系因为你以前没有点发力,没有留下太多可继承的战绩. M% |; W/ O( M
/ z5 A9 [$ ]9 o; _, E
一批旧会员,星梦储量依然惊人! ...

; P. D8 x8 r; F# `  r但是也不至于从零开始,我记得发过2个合成资源贴。我之前星梦有2000以上,积分上200

Kiver 发表于 2021-10-14 16:11:08 | 显示全部楼层
守护星 发表于 2021-10-14 16:05
- B( M% H  s# [9 v* V但是也不至于从零开始,我记得发过2个合成资源贴。我之前星梦有2000以上,积分上200 ...

" Y  ?4 ]4 j! J7 l9 Z( v: N! N当年停站,都是因为数据库受损!
. o. L8 V9 R4 f$ M& Y0 W8 r5 o; i+ k
/ P$ \/ Z& ?. [' Y3 x+ P那么你发的资源贴应该是好后期的了!!

守护星 发表于 2021-10-15 14:22:24 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-10-14 16:11' E! `2 c- f! E7 g- Y
当年停站,都是因为数据库受损!5 w$ i. {" w: y0 v

. J- Q" N* y5 c. j& |- f那么你发的资源贴应该是好后期的了!! ...
9 p; Y7 }1 y( U$ D5 P, {4 \
2013-2014年左右算不算后期,这个我也算太清楚

Kiver 发表于 2021-10-15 14:45:21 | 显示全部楼层
守护星 发表于 2021-10-15 14:22$ S# [; `  x3 M& R
% C7 G2 j7 f2 |! v  l
十分后期了

mkdi 发表于 2021-10-15 15:19:47 | 显示全部楼层
守护星 发表于 2021-10-15 14:22- r$ U- a1 W+ t. {. A+ D

) H- I9 `2 x2 t: c: w; x7 x表示,我第一個賬號都係2014定係2015年註冊嘅都冇咗啦!於是,宜家先註冊過新號

勇者罗兰 发表于 2021-10-15 15:36:36 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-10-15 15:19
. h3 {9 e! K4 h4 W表示,我第一個賬號都係2014定係2015年註冊嘅都冇咗啦!於是,宜家先註冊過新號 ...
" }" @8 B# E7 b" ~
甘我好彩过你,至少个号仲系度

勇者罗兰 发表于 2021-10-15 15:38:14 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-10-15 14:45
3 U. U! D! l* i( T9 `, b十分后期了

' Q2 |# P. Y! i不过我都唔记得,当年几时关左了

Kiver 发表于 2021-10-15 15:42:25 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-10-15 15:38+ @5 \! _* Q# R9 |9 H% H8 a
不过我都唔记得,当年几时关左了

; `6 h5 ~0 j: @4 ~理论应该是14年

mkdi 发表于 2021-10-15 16:23:52 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-10-15 15:36
% W. \: ?$ b/ ]3 X" X! y甘我好彩过你,至少个号仲系度
% y# M; r8 j4 G6 W# n& R' B) y' e  _
你去邊度,都係前輩級人馬來嘅!我呢D後輩嘅,話冇嘅就冇架啦!

守护星 发表于 2021-10-15 16:59:34 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-10-15 15:19' e, Z: b1 G. |; l4 A. u! t/ @5 ^
表示,我第一個賬號都係2014定係2015年註冊嘅都冇咗啦!於是,宜家先註冊過新號 ...
( R2 o$ N4 u1 z9 l$ x4 P( K! j
注册时间我2012年,只是白嫖了一年

勇者罗兰 发表于 2021-10-15 19:38:59 | 显示全部楼层
大島優子 发表于 2021-10-12 23:54/ U6 r$ |, M4 d
边似你呢d大佬
$ v  V. T' Y, g" R
我就识路过唔系大佬啰

勇者罗兰 发表于 2021-10-15 19:40:38 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-10-15 15:423 y2 P4 j& k4 e7 c) V7 s: u
理论应该是14年

4 B3 b) I/ x4 J+ v/ _1 s" l我就记得有段时间忙,潜水左几个月,跟住就上唔翻了