[粤漫合成] 【原创合成】【超时空少年 空想科学世界】【粤日双语】【单集试看】

基拉杰特 发布于2021-9-17 18:21 4526 次浏览 40 位用户参与讨论   [复制分享主题]
勇者罗兰 发表于 2021-9-19 20:02:00 | 显示全部楼层
manghk 发表于 2021-9-18 09:18; ?7 ]2 }; U% U- L# b; H+ A; i
唔止一集不過要___----等
( G0 f) |: j  X
依个消息唔错,期待

HQS 发表于 2021-9-20 12:31:08 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-9-19 20:01
7 Q* V) _, f2 k/ i4 Y6 }# H积分公式变左,咪跟住变啰,其实之前都变过好几次,确实系可以自己查,睇下有冇变 ...
+ T- K- T) a! ~( m3 d, T8 d: \8 T) ~
你回复太迟咯,自己看 14楼啦。不是“自己查” 的问题。而是自己查噶 冇用呀。' ^) @4 i% E# n$ I$ e. S
能看到具体积分变化过程的只有站长,表面看到【我的积分】、【积分记录】买了啥、扣了啥、违规了啥,一目了然。但怎么掉怎么升你就看不到,这还没算BUG,像我之前删掉一些帖子,我们普通用户更查不到。
: Y8 l- R* C" `8 I2 y) |进来 约十日 变左好几次啦,今天早上八点还在变,连站长都没确定,你不可能比站长先确定.。% @$ r. W( u6 ~5 @
你对比下你前面回复的就一目了然咯。因为目前约几日变一次,睇左都冇用。查左冇用

kidhitomi 发表于 2021-9-23 08:25:40 | 显示全部楼层
竟然有呢部粵語,感謝

Kiver 发表于 2021-9-23 22:38:10 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2021-9-20 12:31
1 Q/ v+ i7 E6 r% |0 o5 E你回复太迟咯,自己看 14楼啦。不是“自己查” 的问题。而是自己查噶 冇用呀。8 p* @+ `; p' j
能看到具体积分变化 ...

6 s5 i  [7 U" y7 N8 i" l尽量调到与之前区别不大(默认星梦没有怎样流失的情况下)
2 R2 \$ S' M  i; T
/ v4 r: S% }$ Y4 T( l现在就是发主题贴,赚到别人下你附件的星梦也可以助你升级

动漫哥哥 发表于 2021-9-27 16:52:56 | 显示全部楼层
这个是很久的了。居然你有

勇者罗兰 发表于 2021-9-28 21:06:54 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2021-9-20 12:31
& q- ~1 D8 `2 a( b2 y: a/ O3 }你回复太迟咯,自己看 14楼啦。不是“自己查” 的问题。而是自己查噶 冇用呀。4 r+ _4 N$ i* Y1 h3 q4 ^( Q
能看到具体积分变化 ...
% U' E: o) e* ?) ]- q
反正你都话宅系屋企甘得闲,咪自己得闲查下公式,留意以后有冇变公式啰

HQS 发表于 2021-9-28 21:54:14 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-9-28 21:06. v; S( W0 m  w9 V
反正你都话宅系屋企甘得闲,咪自己得闲查下公式,留意以后有冇变公式啰 ...

: d* Z9 v7 a% t6 d) C5 o3 V自己查噶 冇用呀。变来变去。睇左、查左冇用。等站长确定下来再说啦

乂熊貓乂 发表于 2021-9-29 21:51:59 | 显示全部楼层
超時空少年呢套好好睇

JamesEu 发表于 2021-10-3 22:53:16 | 显示全部楼层
童年经典

空影 发表于 2021-10-17 16:00:04 | 显示全部楼层
主題曲好似係安德尊,古巨基演唱嘅

chiman81 发表于 2022-2-20 17:25:32 | 显示全部楼层
呢部未睇过哦,可唔可以简单介绍一下。

superfire 发表于 2022-2-26 15:24:21 | 显示全部楼层
很有科普科學的味道