跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫资讯] 《真·一骑当千》2022年动画化决定!

HQS 发布于2021-8-28 16:00 1972 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
勇者罗兰 发表于 2021-9-1 19:56:07 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2021-9-1 12:36& l  s/ f3 I+ O/ x! k. f
是你搞错啦。我没搞错,* d: F% U- t! n% j3 H% \7 M& G$ k
我回帖说轻小说改动画,说正文系漫画改动画,我都说 我看到企划是“轻小说通知、 ...

3 _! `4 w" B3 x: t: S" r伙计,唔使掩饰啦
5 {# J' `$ _2 i3 u你自己回帖搞错系轻小说改动画,依家实际系漫画改编动画啰,我讲只系想你唔好误导人
- J- ]! Z9 ]) E( }0 N而且依部近期都冇轻小说消息,唔关轻小说事就真
- t5 i7 K+ i+ ?5 r( f% o

HQS 发表于 2021-9-2 15:42:24 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-9-1 19:56
" P" d, e& _# ]伙计,唔使掩饰啦! J1 O, c: R9 D4 L* b
你自己回帖搞错系轻小说改动画,依家实际系漫画改编动画啰,我讲只系想你唔好误 ...
8 Z/ c* F2 m1 O* C5 m
哈哈哈哈,给点面 好唔好喔,  x, A# P( ^+ x4 k
伙计,人地都话 死鸡撑饭盖,既然开左头,有始有终,几大都要吹落去,死就死啦。再来一句:[哥计,你搞左错啦!]  哈哈哈哈
* X- |+ S2 R: }% \) Z: l9 \$ c1 n9 |0 b3 o' N- J4 P: u! j

( t/ K" E' @& M8 e

勇者罗兰 发表于 2021-9-2 20:35:46 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2021-9-2 15:420 n: L6 P$ l( M5 N- S
哈哈哈哈,给点面 好唔好喔,
3 g3 D( x4 T. T" F伙计,人地都话 死鸡撑饭盖,既然开左头,有始有终,几大都要吹落去,死就死 ...
6 j4 ?1 t. `% q5 j' V6 _
甘我都俾D面再水一句
8 t: m. q( G) }* W& i+ @, M[哥计,你搞左错啦!]  哈哈哈哈

HQS 发表于 2021-9-3 07:18:47 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-9-2 20:35- A. w3 S5 k" @* V2 f
甘我都俾D面再水一句 + W' U* f4 r+ H* k4 N
[哥计,你搞左错啦!]  哈哈哈哈
# \8 X- Y/ q* M( `( I
" J8 d" ~; V% ]( _: `" c" h' d

勇者罗兰 发表于 2021-9-3 22:05:09 | 显示全部楼层
/ G# K4 ~( v/ J, j
最好改翻只字喔,纯表情好易出事噶

HQS 发表于 2021-9-4 01:52:21 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-9-3 22:055 E, r2 Z% L* I/ Q) t
最好改翻只字喔,纯表情好易出事噶
1 t* E3 z9 F6 C8 k6 q& {
你搞错啦。
. B0 C) b& |: t  Y7 x8 ^" R; C尼点水贴,没人来看噶,尤其是吹水 吹第二页的记录,除非你叫人过来

勇者罗兰 发表于 2021-9-4 10:16:12 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2021-9-4 01:52
$ G" \+ ?$ v7 J" W, |你搞错啦。
8 ?! _1 G+ O3 @6 O' s" A! |; u尼点水贴,没人来看噶,尤其是吹水 吹第二页的记录,除非你叫人过来 ...

) D( B9 R+ Q' ^& J8 d) L; P甘你慢慢搞错,祝你唔好俾某人睇到啦

HQS 发表于 2021-9-4 18:01:54 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-9-4 10:16
# p. p& O& b+ k  y% m& B甘你慢慢搞错,祝你唔好俾某人睇到啦

! g  m1 \: z7 j- n只要你唔举报,我物事都冇。物事都搞不错,1 V0 ]7 F+ l' B/ E
唔讲啦,落班咯

勇者罗兰 发表于 2021-9-4 19:27:47 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2021-9-4 18:01
; f4 `0 ]7 V7 m只要你唔举报,我物事都冇。物事都搞不错,
$ O. n' G7 T' p唔讲啦,落班咯

P7 q- ]: e) M/ V我从来都懒得理,至于某人会唔会睇到,就睇你造化

HQS 发表于 2021-9-4 21:41:11 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-9-4 19:27
9 F, ~: L6 f; V0 w我从来都懒得理,至于某人会唔会睇到,就睇你造化

( G* M, J& Y9 A9 n5 [你这样说,我有点镜镜点喔

勇者罗兰 发表于 2021-9-5 23:13:04 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2021-9-4 21:410 ~' j) U( K5 e" ^/ z
你这样说,我有点镜镜点喔
% v% U( ^* s6 i1 E4 ?, n! j) k
所以稳阵起见就改左佢啰

HQS 发表于 2021-9-5 23:26:29 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-9-5 23:13
" K; i. Q* }  t7 Z# C; X7 l/ p所以稳阵起见就改左佢啰
& A# e. }% z. A. f  V
唔改,摆到明,大家系度 聊天, 人地要怎么处理,人地噶事,
+ }  I6 S4 z' F3 s& e7 `% F$ R再警告什么的,我就删了全部贴,不混了