[每日闲聊] 六一儿童节,大家的童心还在吗?

Kiver 发布于2021-6-1 00:00 11859 次浏览 171 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2021-6-12 14:26:29 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-6-12 13:49: m3 W3 n, o- C, P$ M0 k$ t9 u
下载过喇 都唔识点搞5 q+ ~( i$ p' H% T, k

, h7 C4 n# ^% B. w( c% ~. Khttp://www.gomicx.net/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=88126& ...

' e) M& D# Z( e7 X下载,整理,再传,将重复已有的去除

勇者罗兰 发表于 2021-6-12 15:25:07 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-12 12:50
1 N1 y$ h4 [/ W2 F又想骗我加表情包?

& H7 H" s, q  U0 Z加埋我上面自制只潜水得唔得

勇者罗兰 发表于 2021-6-12 15:25:35 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-6-12 13:493 S, m8 d) l7 c- Y9 p: L
下载过喇 都唔识点搞8 m+ Z; y$ K. f% Z& u! P
) s6 s) S: o# l9 H
http://www.gomicx.net/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=88126& ...

0 M; Y4 x* s/ P3 F4 w( |4 R5 a我有,我夜D俾你

pusacg.org 发表于 2021-6-12 16:19:21 | 显示全部楼层
本帖最后由 pusacg.org 于 2021-6-12 16:22 编辑 , i% C7 b: j$ O5 `! r
勇者罗兰 发表于 2021-6-12 15:25, K+ T  q) O7 G" |5 w( [0 I+ U& S
我有,我夜D俾你
6 a- E1 P5 }7 S* j* G: Y' Q# @+ n
我下载咗个档案pc6-kakammbqbxz.zip" D. W* Q: l* d4 V1 K) ~/ t' B* W4 |
跟住就解压缩后嘅档案KAKA藤藤[142P].eif
, V. a0 {. u" ^0 w( s但系E个档案KAKA藤藤[142P].eif都开唔到

勇者罗兰 发表于 2021-6-12 17:26:22 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-6-12 16:19
; W5 E8 O% I# z6 N( s8 G我下载咗个档案pc6-kakammbqbxz.zip
- Z5 J. f4 @+ f跟住就解压缩后嘅档案KAKA藤藤[142P].eif/ z: z* {! N2 ^& G- j# M
但系E个档案KAKA藤藤[142P]. ...

2 u% Q9 a! p4 |6 `' D& V& u要另外揾野拆噶,度娘下应该仲揾到教程( ?3 c2 T$ F+ A% f4 i* t
142连埋潜水俾左你

勇者罗兰 发表于 2021-6-12 17:36:33 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-6-12 12:42& Y6 i: N; h7 o) R$ w
今日細細回埋E帖都去潜水啦
4 N/ |* p% c6 R: C
甘我都准备了

pusacg.org 发表于 2021-6-12 17:45:44 | 显示全部楼层
本帖最后由 pusacg.org 于 2021-6-12 17:47 编辑 / R0 p. [, X- Z" }( n. _" X
勇者罗兰 发表于 2021-6-12 17:26
+ q9 b9 E2 a, }: L要另外揾野拆噶,度娘下应该仲揾到教程
5 a' F& w8 Z9 x% f! t142连埋潜水俾左你

" h4 B% w- J8 s, t: |( b. F; G下载咗喇,唔该晒勇者!
% V% X- _: o8 }8 G7 t/ K1 n而家搞搞佢先1 i* C3 X. ~. k8 a! L9 r3 K
  g& @5 C" z" M7 O% a
, e0 D% A6 W# l

pusacg.org 发表于 2021-6-13 09:53:29 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-12 14:26
  N! i+ N7 M9 R( _  y* A下载,整理,再传,将重复已有的去除
5 |; W: k3 f1 E0 `% A
搞掂晒喇有新嘅萌妹图比社长

Kiver 发表于 2021-6-13 09:54:30 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-6-13 09:53$ `' t$ i6 ]. v' _
搞掂晒喇有新嘅萌妹图比社长
, l0 N5 R- Q! X8 E1 M3 K
系边系边,吾见啊,不过可能没有那么快搞,最近配紧云盘新版本的测试环境,做测试

pusacg.org 发表于 2021-6-13 09:57:27 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-13 09:541 x/ {2 J% j4 a% i# Y
系边系边,吾见啊,不过可能没有那么快搞,最近配紧云盘新版本的测试环境,做测试 ...

5 a6 e; H, G  c* f' D% r2 K啱啱PM咗喇等得闲致搞搞佢喇

勇者罗兰 发表于 2021-6-13 16:46:34 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-6-12 17:459 P  U& m6 }! y5 r
下载咗喇,唔该晒勇者!  ?7 R& @/ g4 u5 b4 e( p! M
而家搞搞佢先

( s' B& z0 D" `9 m( v# _到时一起玩

pusacg.org 发表于 2021-6-14 14:49:19 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-6-13 16:46
9 }! |+ g- m) a到时一起玩

) D. O5 r6 b! Y已交左比社長喇