[人物写真] 棉物语次元

Kiver 发布于2021-4-27 16:36 703 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
棉物语次元A6 o. I5 p* D8 ?% s( ~# U

已有(9)人评论

Kiver 发表于 2021-4-27 16:36:59 | 显示全部楼层
棉物语次元B% ^* k$ o; j. O3 L" U

Kiver 发表于 2021-4-27 16:37:27 | 显示全部楼层
棉物语次元C% f, z# W* _& V' N  u, b+ v

cute 发表于 2021-4-27 17:45:02 | 显示全部楼层
靓女,可唔可以笑一笑?

勇者罗兰 发表于 2021-4-27 20:48:23 | 显示全部楼层
偶然发现,原黎除左1楼,其它楼发图,好容易系显示唔晒出黎喔

Kiver 发表于 2021-4-27 20:49:34 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-4-27 20:489 K8 A6 |  ]; L  `$ k3 F
偶然发现,原黎除左1楼,其它楼发图,好容易系显示唔晒出黎喔
6 @& J* L2 s8 Z
系咩,吾觉啊!!!

勇者罗兰 发表于 2021-4-27 20:58:24 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-27 20:49, c. V" L8 [6 v  i0 ^# T
系咩,吾觉啊!!!
- \5 `( l# J% r+ K; ?
右下角有水印就明显D,我睇埋其它几贴,除左1楼噶好多都冇左半边水印,单击图片显示全图就睇到实际系有& L+ A6 v$ m4 P
如图 水印.png
! B6 r. G/ u; S) _' b发个附件厄下星梦先
" d/ `: k9 q6 O" F9 w, @  z; \" ~9 ^4 f3 E6 ^

Kiver 发表于 2021-4-27 21:21:38 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-4-27 20:58
2 V' {: C9 E- @- o9 h; D# F9 y右下角有水印就明显D,我睇埋其它几贴,除左1楼噶好多都冇左半边水印,单击图片显示全图就睇到实际系有% C) y7 g8 h3 c* Z: H5 ~: P6 M
...
2 U5 {+ Y: D5 G1 V
原图就是这样

勇者罗兰 发表于 2021-4-28 15:49:15 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-27 21:21& a5 f) H7 Q+ Q; F9 d
原图就是这样
! U$ N) X* n  j( y& ?8 i, Q
唔系原图问题,我发个截图,里边果两张系同一张图黎噶
  R' b# P  r3 ^6 e' w张图太大,最右边就会冇甘D,显示唔到出黎
9 i& v9 e/ E0 {( f. q1 E$ G8 p我估应该系每层图片太大就缩到每层正文显示宽度一样
1 S  N: q) }5 G, T" C! Q不过2楼开始多左头像食左D位置,跟住固定左宽度噶图就会出左界显示唔晒
( u2 d8 W- t7 U; A; _" Y! B: T所以一楼冇问题,后面就多数都会冇甘D,除非张图本身系细过上限唔使缩5 t/ o9 _- _& {7 A. M

shiraishi 发表于 2021-4-28 19:27:49 | 显示全部楼层
好似系机场?