[录制连载] 【自壓】GA藝術科 全13集

drlihowah 发布于2021-3-3 08:47 1987 次浏览 24 位用户参与讨论   [复制分享主题]
语  言:粤语  
语言版本:TVB粵語配音
集  数:13
文件类型:mkv
文件容量:3000 MB
来源版本:粤漫社
  << 免 責 聲 明 >>
    ● 所有分享文件仅为个人技术学习之产物,仅供个人试看或试听、讨论技术性问题之用途,严禁任何的商业用途、分发及贩卖行为!
    ● 下载链接仅为技术研究及网络测试之用途,不做任何有效性保证;请于下载后24小时内删除文件,若你喜欢请购买正版。
    ● 若原版权持有人发现文件内容涉及侵害你的版权情况,请提供版权说明并联系我们管理人员,我们将尽快进行下架处理。
    ● 请勿将文件上载于任何商业影片平台及公共网盘平台、若私自散佈造成任何法律責任,粤漫社与本人將對本贴內容恕不負責。
/ Y5 Q) f  v3 g1 u8 m
GA藝術科 01)_HD.mkv.jpg
0 d3 P' y5 N1 k' \  R
8 v% |# H- Y/ ?3 r8 N! J; J; S/ ~
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
' N5 ~2 R! X# b3 r+ A; ]

已有(24)人评论

0101a 发表于 2021-3-3 10:35:29 | 显示全部楼层
6 k( l0 h. D( Z: T" N" `* n* f0 I: j/ n; |+ V3 h
呢個自壓!?+ z: t+ @! A: u* C8 c
個來源係唔係你?

Kiver 发表于 2021-3-3 11:31:32 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-3-3 10:35
# y- o- T; Z" J1 x呢個自壓!?" j& N8 T. I- X' A" I
個來源係唔係你?

8 A6 t, d8 l2 x2 n0 m  x, O5 @楼主是一个动画、音乐分享站的大老板

0101a 发表于 2021-3-3 11:40:04 | 显示全部楼层
" `# O7 {3 i' o9 t. j+ E; |! U
Kiver 发表于 2021-3-3 11:31
+ S+ a" i4 O- o: q楼主是一个动画、音乐分享站的大老板

: B* z* o5 }* ?. s2 K, Y; v1 I" a5 b- R4 l
咁我就唔知啦,但感覺呢個來源係其他地方的

acb27917037 发表于 2021-3-3 14:32:02 | 显示全部楼层

drlihowah 发表于 2021-3-3 15:51:28 | 显示全部楼层
0101a發表於2021-3-3 11:40
* S: }( @8 z$ F) X+ F4 P+ ]" P咁我就唔知啦,但感覺呢個來源係其他地方的

* G& h1 U+ Y: Y# @! @% T1 G  _. [$ ~首先,我唔知你慿乜話唔係我壓的.  c) k" a; s0 X" C" a
第二,我自壓的片有幾個特徵,其中一個就係查到播放的日子、時間、下一節目同星期幾.所以以前「至Net奇兵」之類的冷門片,到今日仲有人放的片源,有十之八九我夠膽話係來自我的.

0101a 发表于 2021-3-3 17:34:39 | 显示全部楼层
drlihowah 发表于 2021-3-3 15:51
: J1 M& {' ~# J9 u, C/ K首先,我唔知你慿乜話唔係我壓的.
5 M1 K+ `) q- p9 e第二,我自壓的片有幾個特徵,其中一個就係查到播放的日子、時間、下一節目 ...
% T$ ?2 p9 }  C$ ^
4 z( Z) M) k5 m8 ~
你睇清楚先好講野,一直都講來源,無一句講過係唔係你壓
5 M; Q8 w0 \3 E0 C5 P2 M

Kiver 发表于 2021-3-3 19:14:32 | 显示全部楼层
drlihowah 发表于 2021-3-3 15:510 f, X6 |  p$ Q' l) e3 H
首先,我唔知你慿乜話唔係我壓的.
# Q7 K% L, N3 s' z6 U6 s第二,我自壓的片有幾個特徵,其中一個就係查到播放的日子、時間、下一節目 ...

3 A) G) T3 E! q下下火!!# Z) `! Z7 t* f6 b4 ]( Y- b3 g

9 t# L# M6 e" t- Q新人不知而已,莫见怪

0101a 发表于 2021-3-3 19:58:04 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-3 19:14+ W% l' B* g1 n3 y( g5 ~
下下火!!
; p' n% @4 b% V1 [/ Z$ y1 E. E; P. L  A$ f- D' x
新人不知而已,莫见怪
4 G5 }& q0 h. i- ^+ ]3 [7 @
同係唔係新人冇關係,無寫又點會知呢, ~- Q+ A9 L2 F+ Q$ q# v
所以個來源係自錄定係其他人錄?' n8 q" b& S  I

drlihowah 发表于 2021-3-4 08:04:27 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-3-3 19:58
  k9 q' X3 P/ T) J& y6 f( s# B同係唔係新人冇關係,無寫又點會知呢
6 m: M  ]6 C* \- S5 {& N所以個來源係自錄定係其他人錄?# x% e9 \0 {/ l/ P: P
...

8 ^& f2 Y5 g( B7 w/ B你咁講,個個錄影來源都係電視台啦.你分到由邊個錄咩?5 G  L2 s3 K; H2 S. A* S" f: L
平時錄開班人,有人錄影失敗,錄少左之類都會互相問有冇原檔補,分得清邊個錄咩?

0101a 发表于 2021-3-4 11:48:50 | 显示全部楼层
本帖最后由 0101a 于 2021-3-4 11:50 编辑   Z" _& S4 R+ y4 F( n+ [& m
drlihowah 发表于 2021-3-4 08:04
3 T7 J- M# x1 x" t5 D) d% N你咁講,個個錄影來源都係電視台啦.你分到由邊個錄咩?
8 o: d* s. M# E/ h7 L; h平時錄開班人,有人錄影失敗,錄少左之類都會互相問有 ...

9 v8 R# f) b2 [! D% ?& K
  e$ g, g9 }# [- |2 W; a) u9 K: v其實一句就完,我就唔明點解你要搞到咁複雜
) [: T2 T5 J  j如果係咁,咁你咪話部份自己錄咁咪得
, R, G8 I* k" A6 o  m+ p# a4 \你咁樣答顯得奇怪,我更加覺得我之前感覺無錯

drlihowah 发表于 2021-3-4 12:12:43 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-3-4 11:48
) _6 l: q1 J3 I2 M其實一句就完,我就唔明點解你要搞到咁複雜: [! K2 q9 r7 ?6 L; r
如果係咁,咁你咪話部份自己錄咁咪得7 s+ q& c! e4 P% |3 f" q6 {
你咁樣答顯得奇怪,我更 ...

( Y3 I5 G* @6 c+ u8 G" q搞得幾複雜呢?對我來講,個來源必然係電視台.邊個錄哩D驗證唔到的問題我一向唔考究.
7 K% s2 K% P$ I/ b6 d

123下一页