[粤漫合成] [原创][我喺山T女福星][粤日双语][BDrip][14集+1部剧场版]

seed075 发布于2021-2-23 12:01 3755 次浏览 31 位用户参与讨论   [复制分享主题]
marcofeng 发表于 2021-2-24 23:38:52 | 显示全部楼层
支持发帖,山T真实散乱

勇者罗兰 发表于 2021-2-25 01:05:04 | 显示全部楼层
seed075 发表于 2021-2-24 20:43
  V: s; ]8 x% }; J  z4 G4 v飘雪果边冇人发布第5部?第5部音轨记得路比兄以前已经发过,; b! B7 l! I  g6 ^
包括呢嗰剧场版都有人合成过了,如果确实冇人 ...

7 y% |/ L+ Z9 ]; U$ U1 w4 O" b甘麻烦你得闲补档啦; U4 t% ^3 p7 B5 g) }
我之前系飘雪求1-6合成,就差5未有人补,果帖都仲挂系度
4 W0 Q# ^) N. `- d+ k; z4 O所以5有冇发过/合过就唔知了,或者系回收站里边呱,依家睇唔到里边了' u" n- z# R9 u/ o: `
依部仲有未合音轨,好消息黎喔

seed075 发表于 2021-2-25 09:07:32 | 显示全部楼层
本帖最后由 seed075 于 2021-2-25 09:18 编辑 4 V2 ^, s. T) O/ E6 U# W& F
勇者罗兰 发表于 2021-2-25 01:05
% k  p/ p1 x& r8 t- r, \甘麻烦你得闲补档啦
' I5 B. a+ i- X我之前系飘雪求1-6合成,就差5未有人补,果帖都仲挂系度' |& r4 q6 R( c/ X
所以5有冇发过/合过 ...
/ r$ A* W: R7 v% w
咁回收站见到咁应该有人发过出黎啦,咁唔重复发啦5 {8 }/ y1 e% f/ N

( }; E* |+ w$ r0 g  z. q1 D

勇者罗兰 发表于 2021-2-25 16:46:09 | 显示全部楼层
seed075 发表于 2021-2-25 09:07
) B& Y" e- O: B- E5 ^& c咁回收站见到咁应该有人发过出黎啦,咁唔重复发啦
, z7 [# A" @/ J: h0 g
甘依个就唔清楚,回收站冇得搜索,不解之谜了。我都系前果派得闲,睇左漫画先再入坑依部动画
, ?( L1 O# \# k7 c8 g不过路比兄空间好似冇5噶原盘,或者冇系飘雪发过原盘呱

Kiver 发表于 2021-2-25 19:16:34 | 显示全部楼层
seed075 发表于 2021-2-25 09:07. t4 J( H/ ]# F
咁回收站见到咁应该有人发过出黎啦,咁唔重复发啦
5 h. C3 P9 n* i
回收站资源全过期,忽略
! K, r5 m$ l% ?/ P要2020年12月起后才计

seed075 发表于 2021-2-25 19:37:54 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-25 19:16
6 H& r1 L  z( Z6 l回收站资源全过期,忽略
# A+ D- G& ?* a* i  o要2020年12月起后才计

# z8 Z4 P0 A3 K9 Z, [社长你误会我意思了,我唔喺话呢度,我话飘雪果边嘅回收站。。。勇者罗兰响果边有号。
  ]9 N! P4 ^8 H5 U  E

Kiver 发表于 2021-2-25 19:46:27 | 显示全部楼层
seed075 发表于 2021-2-25 19:37
) r3 U6 ^, ^- Q" `* v! a社长你误会我意思了,我唔喺话呢度,我话飘雪果边嘅回收站。。。勇者罗兰响果边有号。* q$ P* k1 `, s4 a
...

6 {; e0 x! ^8 U$ ^) `呵呵,总之这边一穷二白乜都冇

seed075 发表于 2021-2-25 19:59:15 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-25 19:46
2 R4 V$ x% K, M9 B9 a呵呵,总之这边一穷二白乜都冇
  f. D: C1 _- j; p0 ^. ^
资源慢慢会多起来的,也会逐渐兴旺的,飘雪之外仲有呢度啊,几好啊!要有信心啊!

Kiver 发表于 2021-2-25 20:04:22 | 显示全部楼层
seed075 发表于 2021-2-25 19:59
" ^/ G3 z) @& V. D4 M资源慢慢会多起来的,也会逐渐兴旺的,飘雪之外仲有呢度啊,几好啊!要有信心啊! ...

' t% u& ]  M7 n2 i, D只能努力干

seed075 发表于 2021-2-25 20:23:45 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-25 20:04# u) q2 }+ h; S( E) z) P* K/ [8 u
只能努力干

6 ]1 Z# J9 I5 v8 h5 C0 R一齐努力加油!

ckyp 发表于 2021-4-29 15:06:22 | 显示全部楼层
我都有合成山T... 大家都加油... 但我都唔齊.. 唔知我無果D會唔會你有呢.. 哈哈..

girlwin 发表于 2021-5-1 11:43:11 | 显示全部楼层
實在太懷念了