[粤漫合成] [原創合成] [铠甲圣斗士][魔神坛斗士][粤日双语]

基拉杰特 发布于2020-12-18 19:14 7366 次浏览 102 位用户参与讨论   [复制分享主题]
MastaMic 发表于 2022-4-20 13:58:37 | 显示全部楼层

评分

基拉杰特 -10 恶意灌水

前男友 发表于 2022-4-21 01:39:37 | 显示全部楼层
楼主点解有咁多绝版货 唔通以前系经营动画光盘碟?

L.A 发表于 2022-4-22 02:28:45 | 显示全部楼层
哇 哇 。2集。。

crespo 发表于 2022-9-1 05:04:46 | 显示全部楼层
机缘巧合我都搵到一集,合咗之后睇翻,居然冇以前细个睇既感觉,好奇怪

hkgolden 发表于 2022-9-1 08:29:32 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-9-1 05:04: s5 {3 f. y, o5 u$ i
机缘巧合我都搵到一集,合咗之后睇翻,居然冇以前细个睇既感觉,好奇怪

H: O2 k/ t$ x8 F& g我都會咁,可能人大咗睇嘢角度唔同咗

ken08 发表于 2022-9-1 15:44:49 | 显示全部楼层
积分实在系太高了!

雨中De璇律 发表于 2022-9-13 11:15:41 | 显示全部楼层
以前返小学时睇过,怀念

雨中De璇律 发表于 2022-9-13 11:16:41 | 显示全部楼层
以前返小学时睇过,怀念……可惜积分唔 够

kenhai74 发表于 2022-9-22 07:00:27 | 显示全部楼层
本帖最后由 kenhai74 于 2022-9-22 07:01 编辑 4 r+ Q  A( A6 L. q, o

; F$ b# T; [/ I哩出都喺我钟意嘅旧动画!唔理出了几多集粤語音频我都支持!我宜家仲想揾一揾我 细个读小学时睇过嘅六出旧动画,睇睇有冇高人当年有录制过有粤語音频的录像带!如果有就喺天大的喜事了!《星仔走天涯TV版》《花仙子TV版》《太空西游记TV版-另一个港译的名字喺(宇宙奇兵)》《未来机器人达尔塔尼亚斯TV版-另一个港译名字喺(太空保卫团)》《我系西瓜刨》《山田茂》,细个睇过这几部动画,不过其中有几出动画因为番学原因冇睇齐,宜家自己都快50欧嘅老饼了,霖起细个睇过哩几出粤語动画片都几怀念嘅,但系目前为止都未见有朋友制作过,可能真喺当年冇人录制过这几出动画粤語音频吧,我只系随便讲一下,有就人生惊喜。冇都算了,有部分我宜家都揾到日语原声版的,只不过冇中文字幕,睇唔番以前的感觉了!哈哈哈

alam 发表于 2022-9-22 07:08:34 | 显示全部楼层
感謝合成!: u# M+ t7 r9 @( p  Z& T, G
! m) P" N5 N5 M9 o% \; Q. q. p) J. z

基拉杰特 发表于 2022-9-22 11:27:08 | 显示全部楼层
kenhai74 发表于 2022-9-22 07:00
" r- `0 x8 w; [哩出都喺我钟意嘅旧动画!唔理出了几多集粤語音频我都支持!我宜家仲想揾一揾我 细个读小学时睇过嘅六出旧 ...
. S. A7 r' n  @1 g, Z* w' `
西瓜刨 见过几集   花仙子好似见过 可能记错   西瓜刨曾经有人在视频网放过  估计B站有人会转  应该2集

clam0407 发表于 2022-9-22 13:13:56 | 显示全部楼层
系咪甘厉害先