[粤漫合成] [合成]全职猎人tv 旧 dvdrip j粤

chrisrex 发布于2020-12-12 13:36 4606 次浏览 49 位用户参与讨论   [复制分享主题]
lsl330 发表于 2020-12-25 21:34:56 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2020-12-24 19:11- X5 g/ l7 l- y' ?: ^- b
呢个片源系美版,若然用喺日版度系唔啱用个啵

6 ~& J/ X( g! B9 s5 a) f我知道,我好早之前就收藏了美版的视频源,希望能发下音轨我啦,邮箱lsl330@qq.com
回复 支持 1 反对 0

EroLee 发表于 2021-1-3 01:05:18 | 显示全部楼层
就係中意睇舊版,仲要係舊版粵語,very good

lsl330 发表于 2021-3-5 10:39:33 | 显示全部楼层
楼主啊,有没兴趣换晒99猎人的全部视频。
& h. z" X1 l6 Y  J7 [我去年用AI修复软件将99猎人全部修复左一次(平均一日只可以修复2集左右)。  I1 |. k, {/ S+ h. |% R8 D
将视频分辨率提升到960P然后再压成HEVC。
7 W, r$ `( \  x. u3 J8 E" I根据用你给的音轨合埋左上去。, G, O  ~0 Q- l+ g8 z4 V
效果挺不错的。
$ K' F8 X# |# L& D9 R要的话我将资源全部传比你。% K2 t& Z7 T, `2 U6 D( X
9 R7 o# W, w' r% [

lsl330 发表于 2021-3-5 10:43:15 | 显示全部楼层
实际效果
1 K; \7 B, w/ R4 Q5 X1 j: H 全职猎人.S01.E01.HEVC.960P.粤日双语.mkv.jpg
6 j6 L% s/ }2 @& K 全职猎人.S01.E01.HEVC.960P.粤日双语.mkv_20210305_104204.068.jpg ( D$ v0 ?' Y( v$ a9 ]

chrisrex 发表于 2021-3-5 12:46:49 | 显示全部楼层
lsl330 发表于 2021-3-5 10:396 w+ D/ C! T9 E& i' U
楼主啊,有没兴趣换晒99猎人的全部视频。: q: r7 b7 W, B; G' ?( m/ s
我去年用AI修复软件将99猎人全部修复左一次(平均一日只可以修复2 ...

( n! F: _. G& Y8 @我呢个版本就系新"衰压"嚟个啵,效果唔差咖
7 m; ^7 v) Z3 n1 n1 f
1 t% _2 U7 e* R; I唔系啵,原来当时未换,得闲换下先得........2 N. C* a7 d2 u6 p6 s/ o, r

chrisrex 发表于 2021-3-5 13:15:17 | 显示全部楼层
lsl330 发表于 2021-3-5 10:43
- Y% i( h- C2 Y* t+ X实际效果

5 {  B3 O3 m8 M# W* _+ g又或者有冇片睇下,即场对比下

lsl330 发表于 2021-3-5 14:07:11 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-3-5 13:15
8 O! f% ?2 A- Y9 Y: L; h% g又或者有冇片睇下,即场对比下
4 X- n" u9 _2 V9 R7 S* p
私信左第一话比你,你试试啦

linyuqing 发表于 2021-7-19 18:52:20 | 显示全部楼层
谢谢分享

彗星少年 发表于 2021-9-17 23:06:32 | 显示全部楼层
这个太厉害了,谢谢楼主

sam88 发表于 2021-9-18 00:36:53 | 显示全部楼层
bilibilih看過一次,不過畫質太差

Anduyin 发表于 2021-9-19 11:07:37 | 显示全部楼层
多谢楼主6 W) ~' L. o. ^* E

动漫哥哥 发表于 2021-9-21 15:42:55 | 显示全部楼层
这是旧DVD板吗