[版务讨论] 粤漫社 云初构主页介面

Kiver 发布于2020-5-25 23:51 1871 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
初步制作的介面主页" ~( j4 {3 N4 k6 S8 r

非1920全屏下的画面

非1920全屏下的画面

已有(16)人评论

mkdi 发表于 2020-5-27 02:26:14 | 显示全部楼层
界面設計好好睇啊,但係有兩個角色係邊一個呢?佐助隔離嘅黃色頭髮、鳴人隔離嘅睇唔到樣子嘅

Kiver 发表于 2020-5-27 08:38:00 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2020-5-27 02:26
* _: a; e3 t- h: t/ ]) o9 _界面設計好好睇啊,但係有兩個角色係邊一個呢?佐助隔離嘅黃色頭髮、鳴人隔離嘅睇唔到樣子嘅 ...
; X3 a" J8 ^& ^; K; F3 L& x7 l
第一辑睇到200几集,就没有再追了~~!6 {5 E4 S1 t7 ]) {& o: ]
讲话都可以讲一集& `$ a* h4 l- `2 i. _& x: s
之后出现的人物真的不清楚了

mkdi 发表于 2020-5-28 02:48:22 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2020-5-27 08:38
0 X( K- s1 G+ W! L: B第一辑睇到200几集,就没有再追了~~!9 j4 K' F) a! j4 o/ ]: V$ a
讲话都可以讲一集
& z. l3 o9 L& f/ }! V0 V之后出现的人物真的不清楚了 ...

Y# z% ]; o! i3 @: r1 W& ^" n表示,全720火影睇曬日語版同埋粵語版啦!

Kiver 发表于 2020-5-28 12:36:39 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2020-5-28 02:48
" `: ~7 B; \5 P# ~2 K" J: p( p9 d2 l表示,全720火影睇曬日語版同埋粵語版啦!

4 W2 d  o% z( n' h& ]* ^8 H; t厉害,想当年读大学时,用了3天时间煲了100多集

mkdi 发表于 2020-5-29 02:05:55 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2020-5-28 12:366 F  \2 [# u8 M9 I: |9 `: z
厉害,想当年读大学时,用了3天时间煲了100多集

9 d; l( x9 H% e- q% x) n其實,唔係嘅有D都係睇碟或者下載落來追番

stevencif 发表于 2020-5-29 19:35:49 | 显示全部楼层

Kiver 发表于 2020-5-29 20:03:52 | 显示全部楼层
stevencif 发表于 2020-5-29 19:35
  f" y/ g9 f! E" ?' A! A* P  H這是一隻game ,因為這個不只是火影,仲有係Bleach死神,係 黑崎一護 & 碎蜂" d  G1 {  A" n  t7 S2 e& Y4 e

0 h4 n  E# m, ^1 T- I& V8 J3 phttps://i.ibb.co/qJ1SwDm/ ...
6 D% W6 ]& w) x/ U( e
俾你甘讲讲, 又系啵,涨知识了

Kiver 发表于 2020-5-29 20:07:26 | 显示全部楼层
7 @0 O; \5 Y" L2 q& b% k5 X8 Y這是一隻game ,因為這個不只是火影,仲有係Bleach死神,係 黑崎一護 & 碎蜂
& F/ r$ B8 C' ~' m( z5 t4 i7 c1 n# v& o
https://i.ibb.co/qJ1SwDm/ ...
, b( d4 T) q: {$ T8 t
论坛可以直接上传附件的啊

stevencif 发表于 2020-5-29 21:13:42 | 显示全部楼层

mkdi 发表于 2020-6-1 03:10:07 | 显示全部楼层
. K9 W: d) ~$ j" D  e這是一隻game ,因為這個不只是火影,仲有係Bleach死神,係 黑崎一護 & 碎蜂$ K  t# F$ N/ w* ]* ^. ]
8 o# ]+ r5 G* Y7 F

5 D, |$ {& G2 G/ w% z8 F宜家,先知道咋!

勇者罗兰 发表于 2020-6-1 16:40:22 | 显示全部楼层
- ^% Y( K! k3 W, Y$ I5 j& R1 k這是一隻game ,因為這個不只是火影,仲有係Bleach死神,係 黑崎一護 & 碎蜂, K9 g# f. j+ p# a8 b* w
2 k8 Y0 T. M" r+ a. Y
: Q% L) Z3 y  \8 u( R
系大乱斗一类噶?

12下一页