[粤语动画] 求歲月的童話 (林憶蓮粵語配音版)

whm315 发布于2011-10-12 19:31 1103 次浏览 8 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
100社区币
求 宮崎駿 歲月的童話 1991年林憶蓮粵語配音版,任何分辨率都ok,thx 謝謝  

最佳答案

查看完整内容

找到出來…不過部電腦碟機讀唔到…想法要用舊VCD機轉檔先得過一、兩日給你。

已有(8)人评论

manghk 发表于 2011-10-12 19:31:58 | 显示全部楼层
回复  manghk
$ V/ x% |1 Z" T6 \! W/ q
6 P+ U6 B" O) ?; f0 \, P' r7 s+ y
* I( w- D$ T" R2 z) G第一代配音嘅對白雖則係比較舊,不過係令人最有回憶啊,值得回味. \9 ~" i9 j2 A* U% r# t
whm315 发表于 2011-10-13 09:55

2 ^4 D; t4 v! E
" z8 G( m4 Z/ v! L: n0 w8 x5 c' t: \/ e" C
- e$ h: r! w# ]% A$ s9 h* i9 [: [. {, Z# r    找到出來…不過部電腦碟機讀唔到…想法要用舊VCD機轉檔先得過一、兩日給你。

manghk 发表于 2011-10-12 21:04:38 | 显示全部楼层
我好像有…林憶蓮…我唔知道!其他有黃志成配。

chrisrex 发表于 2011-10-12 22:34:04 | 显示全部楼层
我好像有…林憶蓮…我唔知道!其他有黃志成配。
" U3 _9 \2 T8 bmanghk 发表于 2011/10/12 09:04 PM

2 a+ v! b9 `! S/ B9 x" l; u7 D$ ^: L6 Q$ k

+ T1 V% m1 S8 C4 z  D    系時候做佢世界了

manghk 发表于 2011-10-13 00:35:55 | 显示全部楼层
系時候做佢世界了
, T9 ~/ f- E9 u: S5 |$ A: dchrisrex 发表于 2011-10-12 22:34
( s* C4 V% K. Z2 F, v/ K

. S9 R& H; ^$ W- u! E  E+ Z% z" Z9 \: E& `3 j( k$ H& j; b
    這三套都是第一代配音版本飛天紅豬俠,平成狸合戰,歲月的童話 ,想合成…這幾天上載忍者亂太郎(第十輯前)…

whm315 发表于 2011-10-13 09:55:39 | 显示全部楼层
回复 4# manghk
- n  Q8 t& Y% g& t: J, |) _0 @+ K( b3 e% s

: g6 R, v1 q/ [: \8 ?: c7 j' n' D第一代配音嘅對白雖則係比較舊,不過係令人最有回憶啊,值得回味

whm315 发表于 2011-10-13 10:17:35 | 显示全部楼层
回复 6# manghk
$ x2 o+ Z/ A, j9 {6 N" _5 w: y3 [# ^  Q: o( {
0 f. W9 H: q5 f% c8 q# r8 j
開心的等待,thx~~

Mikkukan 发表于 2011-10-13 11:02:40 | 显示全部楼层
是宮崎駿的??

whm315 发表于 2011-10-13 17:02:12 | 显示全部楼层
吉卜力工作室的作品,好多時都比人統一叫宮崎駿作品,一日最衰都係片頭隻龍貓啫