跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[115空间] [115原創] [J2+1988年TXB粵語] 3語J2版 MKV繁中字 龍珠 第001-153集 完 (更新069-072)

幽助 发布于2011-10-11 11:27 10573 次浏览 61 位用户参与讨论     [复制分享主题]
manghk 发表于 2011-10-12 00:30:01 | 显示全部楼层
無線重新配音…多舊魚…不過當時剪多多仙人。

幽助 发表于 2011-10-12 00:32:30 | 显示全部楼层
無線重新配音…多舊魚…不過當時剪多多仙人。
2 w6 j1 u: @, r3 p, w! [manghk 发表于 2011-10-12 00:30
) o& O: m8 }7 B  ~/ c9 J
唔只架   後面仲有部份cut    莊子色誘悟空  同仲有d架@@

manghk 发表于 2011-10-12 00:52:28 | 显示全部楼层
唔只架   後面仲有部份cut    莊子色誘悟空  同仲有d架@@9 q4 n( g' N3 W
幽助 发表于 2011-10-12 00:32
! N# G8 C: ~0 o5 t- S' ^, G# n

, ], r# f; r# u( H: p- H$ d- d' N  c+ c+ b. F: E
    當年剪片個師父過了亞視教我剪接,當年還是剪菲林,他現在到了港台電視部做,他說無線同亞視都搬了廠唔想坐車留番廣播道做。

幽助 发表于 2011-10-12 00:59:27 | 显示全部楼层
當年剪片個師父過了亞視教我剪接,當年還是剪菲林,他現在到了港台電視部做,他說無線同亞視都搬 ...* x2 B$ M4 k6 b8 b
manghk 发表于 2011-10-12 00:52

1 l& K% y9 A% f: Q: b6 y哦......原來係咁

Ace0210 发表于 2011-10-12 05:21:29 | 显示全部楼层
回复 25# help6288 : X7 w3 ]1 i7 A' d% H' Y) `

8 @, g+ W' I' @/ r
) @. v* C5 X! Y 7 `  S6 R; v$ X' O* [
唔好誤會
7 {) g' w, {& p. c, g" V我一直覺得佢系高手

kental 发表于 2011-10-12 05:30:48 | 显示全部楼层
比句加油更加油!要给力!

Ace0210 发表于 2011-10-12 05:36:14 | 显示全部楼层
回复 10# 天才不二 3 S$ a: U' y2 e$ o5 x  O
6 n) R9 r+ b; f6 ~$ t
0 r& U! _! u) p3 ^$ N7 y4 ~

) @  ~' t. A" p3 k! i6 |其實j2甘做唔多好$ |* c' S4 h6 z# @2 |
佢系一世之後就到改" R4 ]1 S! i6 V5 _' F' N
但改到左斯路就無左  k( J! I$ v; i/ z) A! t
甘未唔完正囉

huang 发表于 2011-10-12 12:10:28 | 显示全部楼层
这个要下载,之前DVD没有下,

manofman 发表于 2011-10-12 12:48:28 | 显示全部楼层
畫面好似幾清咁,睇下先

RECORDCO 发表于 2011-10-12 12:58:18 | 显示全部楼层
继续更新,一晚一集。

fasfas123 发表于 2011-10-12 15:22:29 | 显示全部楼层
等待第2集

火中君 发表于 2011-10-12 15:30:24 | 显示全部楼层
我想问下,今次J2播放噶系291集噶龙珠Z,定系龙珠。改啊?