[115空间] [J2] 龍珠 1-153集 [720x576 Hi10P x264 AC3][粵日雙語](完結)

chanwm123 发布于2011-10-11 02:48 8113 次浏览 74 位用户参与讨论     [复制分享主题]
chanwm123 发表于 2011-10-13 01:38:37 | 显示全部楼层
回复 60# kevinchan 3 e7 a( ]; L. j" L

# g2 i: W7 f0 X+ o" |0 x$ K$ r" ^; Y
    嗯,咁你下左啦?

chanwm123 发表于 2011-10-13 01:50:24 | 显示全部楼层
更新至第03話

kevinchan 发表于 2011-10-13 02:26:00 | 显示全部楼层
回复  kevinchan 0 @+ @. \9 [: g. U/ P

+ g0 }/ B  ^9 e3 L1 L+ B3 R1 n- n' l. t) G) ?% }6 y8 W# U4 M, u
    嗯,咁你下左啦?
, I3 ]% {& B, b4 {4 jchanwm123 发表于 2011-10-13 01:38
& [1 d- @- B2 f' W3 m# I

1 X& _  V8 U4 B3 G. F% j' H# C( A: R* d0 l7 z9 o/ t  q2 ?; C
    净係down咗 龙珠一世嘅remaster版iso,西班牙出嘅9 b! f$ E. t3 h6 N. M9 `- h/ C' V
顶一下先,咁快就第三话

chanwm123 发表于 2011-10-13 02:48:46 | 显示全部楼层
回复 63# kevinchan " i/ O9 o; g. ]( K/ t% v
$ w7 \8 d( d. T  Q& X) L& |- Q4 h
快D搞掂佢,唔係會越積越多嘛~
( X4 y1 p  Z) {" e 而且我仲要下野~ , a2 f7 C! U: w4 b; D" e
咁你有無興趣拖BDMV?

kevinchan 发表于 2011-10-13 02:53:33 | 显示全部楼层
回复  kevinchan 6 L0 a: _0 _$ V& C$ [
5 G1 X4 k4 F( E
快D搞掂佢,唔係會越積越多嘛~* [9 W7 `' l/ l
而且我仲要下野~ 5 e; `5 f9 x& ^+ y+ w4 b
咁你有無興趣拖BDMV?
, V% p4 B3 s2 V0 C& R/ o$ a# kchanwm123 发表于 2011-10-13 02:48

0 \3 O: A3 y5 _5 ~, J
  \8 w$ E! a/ W% `( ?) ?: `* e2 h: S6 O0 K" I' I
    龙珠改唔打算收,因为已经收咗旧版龙珠z,而且感觉龙珠改嘅画质都唔係好理想,所以都係算了

最爱粤语 发表于 2011-10-13 10:52:09 | 显示全部楼层
第二集有花屏的情况

dxfgh 发表于 2011-10-13 18:11:52 | 显示全部楼层
这个值得支持一下,要是提供115或BI下载就更好了

bbj1234567 发表于 2011-10-13 19:24:51 | 显示全部楼层
支持好嘢!!!樓主辛苦了!!!

aaron81 发表于 2011-10-13 23:08:26 | 显示全部楼层
回复  aaron81
7 X& q" B4 ]( x% {0 c
$ T8 I+ H5 h1 v: t+ k  j! bOK, 每10集打包一次
$ C' G7 G/ c5 O2 Fchanwm123 发表于 2011-10-13 00:10

# M2 ?, a# i- h/ m- i. I" q那就太好了

aaron81 发表于 2011-10-13 23:09:28 | 显示全部楼层
回复  kevinchan 1 E6 i6 ?( z' u; [) m- K3 Y) f2 f; C4 }
* m* H0 _- c  y, N  o% l8 @) p
2 w0 H" p5 L$ {$ V' w+ p) D
    雀仔要唔要字幕呀?原片仲係度未刪~
5 M% U" d3 c, T# ]9 G- N, s# V3 ], Vchanwm123 发表于 2011-10-12 23:18

1 D4 _& H+ ^: Y& u4 q3 g, a( f6 ]抽埋字幕当然好啦,绝对支持!

s0659162 发表于 2011-10-13 23:52:50 | 显示全部楼层
果然還是,愈舊的片愈好看,哈哈

yezi0929 发表于 2011-10-14 00:45:05 | 显示全部楼层
经典动画啊 一定支持啊