• 星梦

• 星券

跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语动画] 跪求网球王子全国大赛粤语全集1-26集

qq88551121 发布于2011-10-6 23:07 2441 次浏览 7 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]

* g( b9 O0 E' K 跪求网球王子全国大赛粤语全集1-26集有的朋友麻烦通知我下,我QQ392658562

已有(7)人评论

kancheehoo 发表于 2011-10-6 23:23:04 | 显示全部楼层
本帖最后由 kancheehoo 于 2011-10-6 23:27 编辑 ! d& X9 k+ o( }+ D) p6 ^

6 _% v+ W. C/ c. D我知 有13集 果套Z , 乜有26集甘多咩?
% A) b; f+ m$ M: A5 F2 M. l. }0 N楼主小心 扣分求档方式 唔啱,求错区

lwj23 发表于 2011-10-6 23:43:33 | 显示全部楼层
我记得有个贴有13集,楼主搜索一下~

inber 发表于 2011-10-6 23:43:58 | 显示全部楼层
9 N* H: m+ Z. s; g8 ]
+ P9 A3 B3 M9 w/ A水貓真好人/ F: z* c& h4 R1 F+ G/ e
本來移左區
/ r& q7 F2 c* ]9 \我都揾唔到理由扣,但系比沙發提左下
( |; }7 b/ |7 d+ t9 k; w: ?

% m: h# K4 @! @% ]) d' A1 h5 h" g0 w) }" S0 o3 f" a& ]# [
無言 0 u: r+ r# V$ x8 R
點解求檔區個版規咁空嘅$ R5 ]7 i3 F7 H- l
連求檔格式都無個,系唔系我眼大睇過籠
5 n% \4 z5 v. C# [& Y* K, N1 Z如果唔系,請街長加返

QQ车 发表于 2011-10-6 23:56:05 | 显示全部楼层
楼主要先逛下论坛睇下有无先求吧!要学识用搜索功能.

by.iceb 发表于 2011-10-7 00:26:20 | 显示全部楼层
" y' v9 g  P+ b1 Y% i
睇咗下原来真喺咁多集。) \, q. a$ z, o) \3 q
【全国大会篇】【13】+【全国大会篇 Semifinal】【6】+【全国大会篇 Final】【7】
. D# b. e( {, Z. N/ v/ c  n9 ]/ ?+ c; j" ]9 e# |" o3 m

: u& N3 K7 P3 z1 {) X' z# ]* J搭车求13集版本剩下的粤语

zyx0507 发表于 2011-10-7 15:36:34 | 显示全部楼层
6 ?" q8 P8 a! I- X" F/ I" i& B' ?1 C) c
已经有发布过了- J" p+ G# [' z6 W1 v$ F
傳送門:9 Y9 U/ P$ C1 n( y) s% N! s9 d0 m2 a, Q
http://www.dreamxt.net/bbs/thread-76726-1-1.html
9 w: r6 `' a2 u) Z
# ~2 Y$ N1 _9 `) s7 N2 [http://www.dreamxt.net/bbs/viewthread.php?tid=64785&highlight=%BEW%C7%F2%CD%F5%D7%D3%C8%AB%87%F8%B4%F3%D9%90
  {" a6 S- }: E( U3 n0 _! O( U( I. }( _5 {' W" z

s0659162 发表于 2011-10-12 20:44:24 | 显示全部楼层
樓上的是正解嗎
' \1 L! z0 {! s. d  f% ^是的話我就不上了