[动漫周边] 我的妹妹哪有這麼可愛 真人版[18+]

whm315 发布于2011-10-2 23:51 5142 次浏览 34 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
whm315 发表于 2011-10-4 11:28:10 | 显示全部楼层
雖然覺得動漫真人版過隱,不過睇動畫及睇漫畫始終先係正路,真人版動漫確實有點畫蛇添足的感覺

qumjl 发表于 2011-10-4 12:52:35 | 显示全部楼层
TMA~~土田侍郎~~

keymantam 发表于 2011-10-4 13:34:33 | 显示全部楼层
好大分别wor!!!!

s0707161 发表于 2011-10-5 16:54:46 | 显示全部楼层
極度重口味

gaia10235 发表于 2011-10-5 18:27:55 | 显示全部楼层
唔好意思...
5 u( N2 |, a" M# D9 G! c我頂唔順啦....

benvolio5 发表于 2011-10-6 16:55:20 | 显示全部楼层
别介,由来这个,有完没完啊

allen 发表于 2011-10-9 12:53:25 | 显示全部楼层
NO!我绝对唔睇!

若神 发表于 2011-10-9 16:36:14 | 显示全部楼层
以前仲見過fate嘅真人版,都系非常之醜

小果 发表于 2011-10-9 22:58:42 | 显示全部楼层
....哪个男的!在街上找一下,比他帅的大有人在.# C$ B; ]  ^( {0 q+ ~8 W
哪个男的应该是个大叔来......真不知是什么人来拍的!

czxzero 发表于 2011-10-10 00:16:24 | 显示全部楼层
真系几恶搞。

傲笑傻人 发表于 2011-10-10 01:07:14 | 显示全部楼层
呢D片通常出個阿叔攪女仔…俾D信心給觀眾、暗示佢都『得』點解你『唔得』?% H5 \7 a: _1 g6 h
而且日本AV事業頹糜…(即仆街)
0 ]6 S0 R. x+ I* }( E/ F/ s+ R小弟由細到老從未見過有日本動畫真人版會拍得好﹗  s! u5 h) U4 Y7 e
& A# i) r/ B6 p8 A2 i4 P
北斗之拳、強殖裝甲、哥斯拉、高達…都可以啲鬼佬拍得唔好…. y9 o4 \4 h2 H. u
逮捕しちゃうぞ港譯:皇家雙姝口麥& j+ ?! i) y, V& S& |" w' W
1994年第一齣OVA嘅附錄中╴* I2 n: o& ]) v( t% ^: {
找來兩件肥婆駕駛電單車COS兩個女主角。都幾恐怖…4 y. l  i. }1 x' K
為了使到各位能夠平衡翻,POST張『CLANNAD』AV真人版俾大家。等大家『負負得正』;如果都唔掂就建議各位找本『BL』書去觀摩,亦修『腐腐得正』之果。3 {; n+ {# G8 F% E

CLONNAD

CLONNAD

% h( |0 T- n( f5 g. \  T/ `. B! ?; B( ]

! m$ j: t# `# b