星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语动画] 求 波波羅王國

bytepro 发布于2011-9-30 12:39 2521 次浏览 23 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
100社区币
116975683.jpg - C: m9 S' [% \8 G0 @& z( ]) n; G
/ K" N6 i9 [0 D2 l
粵語或是日語都可以

最佳答案

查看完整内容

有星夢嗎 找的很苦的

已有(23)人评论

s0659162 发表于 2011-9-30 12:39:46 | 显示全部楼层
回复  s0659162
: O+ e# U" l+ ]% U# o. L! ?" O& {( s9 A& v4 w. D

* T$ n' m  d2 B    雖然只能線上看. o7 q4 V. L3 b9 x9 f
不過無所謂了
6 e" U2 l5 [. L. f1 j% w感謝你囉
1 h$ N9 K& c+ ?8 ~( Y2 ibytepro 发表于 2011-10-5 21:59
& E- B( w" h) L2 b$ j0 @
有星夢嗎
: e& }+ U; c$ k# X找的很苦的

inber 发表于 2011-9-30 12:49:52 | 显示全部楼层
系唔系哩個?8 [0 n, P4 w' B9 k# G* M/ N
我未試過下,我睇在100星夢份上去揾下咋8 @: B4 Y* c7 _  g
樓主下到就比100星我
+ W" O* H6 G% U9 [* X, P: }下唔到/無視 嘅就當我透明啦
- h  E' q- v1 u1 ~3 q 87D9E6205E0B618B809907D379E72BF191F85D32.torrent (105.64 KB, 下载次数: 9)

基拉杰特 发表于 2011-9-30 12:53:10 | 显示全部楼层
非粤语.200多M,AVI,要不要!100星梦

inber 发表于 2011-9-30 12:57:41 | 显示全部楼层
非粤语.200多M,AVI,要不要!100星梦# a2 W2 _" D' A, M5 F
基拉杰特 发表于 2011-9-30 12:53
$ y' C1 _3 A! {
+ \1 I6 x: A0 v% f

9 H" B  Y- y) O: W 有人搶生意
" L6 c2 J  W" [' q* }# f 前輩出手,我哩啲細嘅根本唔夠班
0 i- W$ Y9 H4 F出門去

基拉杰特 发表于 2011-9-30 13:02:47 | 显示全部楼层
有人搶生意0 O! u; n* r7 [/ ^6 T2 D
前輩出手,我哩啲細嘅根本唔夠班8 A+ F" y5 G% A) o6 c" O
出門去3 S- J: d9 N' x$ @; C7 G
inber 发表于 2011-9-30 12:57

! k, {* n/ O' B  ~, J! G; M# @0 X9 r3 |6 [6 z# M

7 u( N1 n4 G# D    那我退出了,你搞定

chrisrex 发表于 2011-9-30 13:24:53 | 显示全部楼层
我加入得唔得啫?

fd3870 发表于 2011-9-30 15:35:25 | 显示全部楼层
表示围观 战况好似唔系好激烈

inber 发表于 2011-9-30 18:19:27 | 显示全部楼层
回复 5# 基拉杰特
: _& N% l: ^% [1 b2 v! i) j) T, {0 k# Q' S2 u
% f$ t4 g: X/ A- N
系我講錯嘢,原諒我

qumjl 发表于 2011-9-30 18:41:07 | 显示全部楼层
这个我好喜欢的啊!!!+ z, T  H3 }% n1 ?/ A7 P7 K7 O/ f8 E
我在百度的波波罗王国贴吧下嗮了、、、、RM 日语中字///) v! e1 o# x- H: E) r+ U0 g/ B% |
那里有波波罗王国1&2   同时我还玩埋PSP 皮耶多罗王子的冒险~~~  故事无得顶啊!

基拉杰特 发表于 2011-9-30 19:06:53 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特 6 Q1 X" q+ S$ d6 T+ g7 D
& I+ E) \5 |0 L8 p" x4 O
2 C0 O/ ?) J' Z7 p, N+ L: ?* Y
系我講錯嘢,原諒我
# L; n1 L. s" M5 Uinber 发表于 2011-9-30 18:19

/ o; N6 {6 V4 V" \1 A3 }
/ ~  O+ D6 C% L& M5 u' v
% |( m5 Z, C7 f2 q    唔关事,你那个好点,所以闪

bytepro 发表于 2011-9-30 21:29:37 | 显示全部楼层
首先感謝各位的幫忙+ D- @$ d  g2 d# e6 ^8 M8 ?3 v
THX!!4 q8 M0 U- O0 u! d1 g7 N0 J
/ P$ [5 b7 T$ o% s9 B4 f
至於 #2 的種子...6 h. N# N: P2 _1 N# J* L0 }) q3 {6 W
感謝
/ Y) d5 g) U: h, v& P可惜...沒種了...下不到

12下一页