[其它更多] dotmu禁止新用户注册好无奈

我冇野讲 发布于2011-9-27 08:40 5280 次浏览 43 位用户参与讨论   [复制分享主题]
IC11 发表于 2011-9-27 15:23:13 | 显示全部楼层
拿来攒钱??使唔使啊

Batcat 发表于 2011-9-27 15:29:58 | 显示全部楼层
边有话过唔过气= = vip就系vip
0 e: C2 l& R) G* ?0 ~漫步雲端 发表于 2011-9-27 15:09
3 `+ d+ p% S6 N, A

6 X. ^$ o# i/ c  j
4 m; l' X: c7 d/ E* l* r( ?2 k   我系个边人气小,唔似得你同小i咁!!

漫步雲端 发表于 2011-9-27 15:52:02 | 显示全部楼层
我系个边人气小,唔似得你同小i咁!!/ B% E1 ^& C3 C% r! z! y
Batcat 发表于 2011-9-27 15:29

" q; e. u: f! U& w7 P
# K6 o: @- c( L4 x! C7 Q5 c. _' [. ^" p
人气少= = 算...你中意扮低调都没办法

最爱粤语 发表于 2011-9-27 16:43:06 | 显示全部楼层
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

kwanyeung 发表于 2011-9-27 17:14:19 | 显示全部楼层
個個扮低調,實質全部猛人。

kevinchan 发表于 2011-9-27 18:34:14 | 显示全部楼层
最活跃的会员系inber
# \! a) S. q+ |- o漫步雲端 发表于 2011-9-27 11:51
; B3 @1 C) c- G# t

: X, V) q) K6 S& K( ^2 T
! _9 w* o. o' X2 _% r2 b' Z同意,i版去到边度都咁积极.    . {3 q2 s& x, I& n1 d5 O
9 [; I5 S$ o9 D7 g
话说我琴日回咗两贴,咁就变成活跃会员?

Ace0210 发表于 2011-9-27 20:35:46 | 显示全部楼层
好在我都系老手
; r8 e" a2 \& Y' n0 f! tN年前就系會員

漫步雲端 发表于 2011-9-27 21:24:37 | 显示全部楼层
同意,i版去到边度都咁积极.   
3 ]5 M! q6 W9 k! O* R7 ^; E5 A. b4 T; g2 l: j  Y( v9 q
话说我琴日回咗两贴,咁就变成活跃会员?+ p4 e1 ?  R! M% N5 s: y$ a
kevinchan 发表于 2011-9-27 18:34

$ g, {. V) m1 k1 v7 B8 P3 y2 |3 K  a# u+ |- V/ _

" c8 [; G; |& x! ]! H$ X1 F    8 p$ z4 \) Z' i
佢计你总发帖量嘛,唔系计日发帖量= =

我冇野讲 发表于 2011-9-28 09:50:02 | 显示全部楼层
回复 17# inber " n! H" E* d! l  j% R4 Z

7 g) S- {$ t5 E1 ~0 b0 H) H
; M0 O  Z% j0 A% G7 Z   之一

我冇野讲 发表于 2011-9-28 09:51:19 | 显示全部楼层
回复 28# 最爱粤语 " v( F5 J% R1 i/ m: x% ^* l; A/ }

6 e+ `) ?8 {& [$ k& j2 e5 R$ B2 y7 x( w5 J( O, K/ Q& c
   ??、

评分

inber -1 -5 純符號

最爱粤语 发表于 2011-9-28 17:09:04 | 显示全部楼层
回复 34# 我冇野讲
, I3 O5 ?; N" M
4 I- |' N* u- w, z4 U0 T8 Y
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

fasfas123 发表于 2011-9-29 15:20:41 | 显示全部楼层
好在我都系老手
4 q# {9 f. U- E0 J1 w; @N年前就系會員
/ @' i2 w9 }# W! o9 R$ RAce0210 发表于 2011-9-27 20:35
! r3 y5 M# z1 G9 ~: n4 p
6 F, e) Z9 Y( p. ?

" w9 Z8 i6 }8 B: o+ B繳請我, 好嗎??