[其它更多] 点解你地合成做得咁好啊?

HKM@MYC 发布于2011-9-26 23:09 5686 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-9-27 10:16:50 | 显示全部楼层
睇嚟你唔够爱- -因为有爱,有爱嘅话,几难都做得好+ `9 J/ }# V+ q+ B. I0 w
chrisrex 发表于 2011-9-26 23:30

0 H5 l4 M* S' Z+ L: D9 z; t- P. e, E1 W
! K- ?! r3 a2 J4 R/ r5 c) Z
    但是楼主之前好鄙视合成的啊,做乜问人,我还在等佢的超级无敌绝版资源

基拉杰特 发表于 2011-9-27 10:19:13 | 显示全部楼层
梳化=沙發
% A5 a1 _# @# T那個是見解黎嗎
) A# J% c, z5 z$ x8 a7 Sinber 发表于 2011-9-27 06:30
5 R9 O9 Z1 C/ O1 \) r
1 O6 V$ C  {0 e, x& [( n( Q0 G( Q

& ~% [8 ]" M* `8 a2 N9 C4 f    对合成无爱之人一世合唔好

235795561 发表于 2011-9-27 10:22:23 | 显示全部楼层
我系低手 我用Adobe Audition 1.5* @7 k4 c1 e4 M5 O
freshfrog 发表于 2011-9-26 23:25

@0 y* x: H  y) o1 G* N2 i* s6 C  `8 k* l5 y/ F5 H4 r9 k
' c8 `' E8 A6 q% X+ d
    我都系低手,都系1.5

bobo0755 发表于 2011-9-27 10:23:22 | 显示全部楼层
合得多自然识 只怕无时间

inber 发表于 2011-9-27 10:38:09 | 显示全部楼层
对合成无爱之人一世合唔好3 H/ a7 k: E* B9 h2 g  V1 v. `
基拉杰特 发表于 2011-9-27 10:19

) O% j, `8 a/ o/ E) a  y+ b0 z; @+ o
' c8 o9 \$ c: B7 I$ S! B$ ?* @; S  ~0 V
基拉潤我 7 }$ T7 F5 P3 g) s" f' `/ \5 s
知我對合成無愛,所以先咁同我講

基拉杰特 发表于 2011-9-27 10:49:48 | 显示全部楼层
基拉潤我
- i3 ]) ~1 r7 z! _( H: c知我對合成無愛,所以先咁同我講7 y4 G$ M/ s, h
inber 发表于 2011-9-27 10:38

8 x. `/ ?7 B- m- D' s0 Y
. y/ P! P0 l$ f# [) d2 ~6 q
$ |' j  }" j2 ?9 T0 |  y5 v    玩嘢咩,我指115三人众

fd3870 发表于 2011-9-27 10:53:08 | 显示全部楼层
多试就会拉

zyx0507 发表于 2011-9-27 11:47:18 | 显示全部楼层
这个需要时间和用心去制作才能做到合成版的' L. ~8 _- X6 p# z
剪接和播放速度,是最不好弄的

oolym 发表于 2011-9-27 13:21:51 | 显示全部楼层
你话会声会影得嘛,应该觉得几可以,甘楼主你用开边款软件啊?

HKM@MYC 发表于 2011-9-27 17:30:44 | 显示全部楼层
回复 13# 基拉杰特   _  v5 k4 |9 v9 D# O# q
6 Y! D! I) A! b7 W' W6 d
. D; `# V, V$ E; ]& a
    大佬我几时话过啊?我不嬲好尊重合成,我之前系话原创系原装录制同合成,难道误解我意思?

HKM@MYC 发表于 2011-9-27 17:31:39 | 显示全部楼层
回复 20# zyx0507
" ~1 Z' F: t% ?  n. \1 n
5 p3 r* k+ _+ G. t. ~* o
) f5 j( Z  ^) P8 l8 X& {    我就系比呢两样搞到头都大晒

HKM@MYC 发表于 2011-9-27 17:33:00 | 显示全部楼层
回复 18# 基拉杰特
' l2 ~* V) N/ ]% Q. `6 |4 S5 ^: H! _' w- j& S2 t+ E

5 [( }2 W+ W( m. G   不如直接讲仲好