[动漫讨论] 道门卡逊 叫嘅口号 係咩??

kanatam 发布于2011-9-25 13:47 1531 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
; F% d/ ~7 t* W6 c' x7 R$ ^+ `  |4 f1 h- R
高达G。道门卡逊 每次出击时  叫嘅口号    粤语版  係咩   (我衹係记得XXXXX为我隻手而燃烧...)

已有(16)人评论

基拉杰特 发表于 2011-9-25 13:54:13 | 显示全部楼层
口号是: 请让佢水到一百次,一百次

chrisrex 发表于 2011-9-25 13:55:48 | 显示全部楼层
自己down嚟睇下,小弟不才,发过几集合成版

kanatam 发表于 2011-9-25 13:55:48 | 显示全部楼层
口号是: 请让佢水到一百次,一百次$ c) F" P- g" @' h; J
基拉杰特 发表于 2011-9-25 13:54
! H+ m3 j% \) H$ z. y5 k. s

5 X% ]/ N/ y. }) u7 T3 N7 \" w8 A- p" o* V; @
    真係架,哈哈哈哈

maplep 发表于 2011-9-25 13:56:06 | 显示全部楼层
自己去下来看就知。。。你无须这样开贴吧。。。

kanatam 发表于 2011-9-25 13:56:21 | 显示全部楼层
自己down嚟睇下,小弟不才,发过几集合成版
7 f0 G- M+ D4 W7 u) ~chrisrex 发表于 2011-9-25 13:55
# F) S3 j& i% ^+ t0 m
3 f$ |  X, t( a
# d. A3 D6 z0 B2 }
    DOWN就唔啦............

kanatam 发表于 2011-9-25 13:56:46 | 显示全部楼层
自己去下来看就知。。。你无须这样开贴吧。。。
9 Z; I: [% L& ~8 j/ s9 M( Vmaplep 发表于 2011-9-25 13:56

: \- A1 \% R- c5 @7 ?* g% R4 b8 \4 |( @$ S0 [5 ^3 Q7 L

0 I" w$ A& _1 b/ C2 {    网上无粤语呀.....

基拉杰特 发表于 2011-9-25 13:57:16 | 显示全部楼层
自己down嚟睇下,小弟不才,发过几集合成版2 i: W$ X. C6 d' W
chrisrex 发表于 2011-9-25 13:55

: ~+ }' J. |& X" n& V  r, c/ }
6 [. \6 v7 J+ t" V7 \/ C! _. R
' B% e$ v# r" ~; r3 \- ~5 n- g$ A    搞推销

maplep 发表于 2011-9-25 14:12:55 | 显示全部楼层
网上无粤语呀.....7 C6 F$ e* e2 k6 Q8 e
kanatam 发表于 2011-9-25 13:56
, v2 n  s& N8 u8 m

- x( T: ?- @1 T7 ]% A
6 K8 P" y6 Q* r5 f* @4 C+ b3 n    你只能DOWN不能在线。。因为原创者禁止在线。。- -...

超人铁兵 发表于 2011-9-25 16:05:02 | 显示全部楼层
口号:“必杀闪光掌”,频率很高,每话基本一次

235600 发表于 2011-9-25 16:59:50 | 显示全部楼层
口号不记得了,只记得他表情超夸张

oolym 发表于 2011-9-25 18:43:12 | 显示全部楼层
我未睇过套作品,所以帮你唔到

12下一页