[其它更多] 每集赏10星梦有无人帮手合成超人佳亚1-20同48粤语啊?

HKM@MYC 发布于2011-9-22 21:14 2059 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
+ h8 ~0 N: K2 B0 F7 K/ X3 l" F/ r2 o3 H* q
每集赏10星梦,另外本人的三十点卷也给他,全部星梦也是,有无人帮手合成超人佳亚1-20同48粤语啊?我提供粤语音频啊,而家上传第一集粤语音频啊http://115.com/file/bhdr1q4y

已有(18)人评论

inber 发表于 2011-9-22 21:25:09 | 显示全部楼层
6 R! i! I5 m# u5 @( B& Q6 D+ p$ D" o
錯區
/ b: @& p8 ~5 s5 [- b* G- J- R% H: `1 f& r# c- R5 d" L: F: n
哩類合成應該系嘉明兄接" R; J- }( ]; Y' K
後來諗起不平兄都有可能

漫步雲端 发表于 2011-9-22 21:32:20 | 显示全部楼层
錯區
& p( j3 Z0 `9 c" _8 q2 z# D4 \4 Z, t/ k
哩類合成應該系嘉明兄接  A1 z. p6 r& [0 ^* h- q* o
後來諗起不平兄都有可能( Z: A* Z& i7 R; [) j
inber 发表于 2011-9-22 21:25
1 R  O. N+ V5 a* i+ q9 e3 x8 S
% O6 z( g8 H, t& Q1 v) A; K
" T+ ^5 ^* c# A+ R5 v) |
笑得好奸

基拉杰特 发表于 2011-9-22 21:32:36 | 显示全部楼层

8 N6 G- S/ |$ Y- y- ]4 y原来是三人众,还以为真的停止使用呢

李嘉明 发表于 2011-9-22 21:39:44 | 显示全部楼层
本帖最后由 李嘉明 于 2011-9-22 21:43 编辑 3 c; P2 l5 N+ W7 @4 Q' S: k

C' y" g1 p7 }5 X+ ]- ^( R# ~% S回复 2# inber 0 a$ ?3 D$ J8 o$ {
居然有人記得我,呵呵!——————————————————————————————————————————$ [. N* c6 Q* V
另外,如果係TVB音頻就不用提供了,除非Aiko粵語,片源你有麼?5 }) C4 L: G' K! [2 {; `8 a2 _' ?' R
合TVB粵語的話需要粵語OP麼

asd123456 发表于 2011-9-22 21:50:31 | 显示全部楼层
回复  inber / Q+ s, z) Z" M; _" B
居然有人記得我,呵呵!————————————————————————————— ...) Q* ]5 t: U) }- _
李嘉明 发表于 2011-9-22 21:39
: P+ f  n) D  q, |4 \) t
# a, T3 u9 a6 d3 m( K) U1 ?
' K1 ?. h$ Y7 e! d) v  [  g) D. ]
    愛子我有~不過得10. .48碟都唔知去邊了..

李嘉明 发表于 2011-9-22 21:55:07 | 显示全部楼层
回复 6# asd123456 % o, Y. E( m4 |. O
想當年我都有幾塊,都花了

xiaoxue 发表于 2011-9-22 22:51:11 | 显示全部楼层
0 0全部都铺满尘埃了。。。。。

HKM@MYC 发表于 2011-9-22 23:02:38 | 显示全部楼层
回复 5# 李嘉明
9 m  J) X1 n4 }* ]1 g8 A9 ?( f3 k5 D5 K+ r! V
片源有啊

HKM@MYC 发表于 2011-9-22 23:04:23 | 显示全部楼层
回复 3# 漫步雲端
% v$ a# v* c  `$ y1 W6 c5 x! V; T

5 i+ }' h0 q. Y* S  K    做人系要奸D既啦,不过距系笑得阴险姐,我合咗M次都唔得,音频硬系对唔上

HKM@MYC 发表于 2011-9-22 23:06:40 | 显示全部楼层
回复 6# asd123456
, {' E/ W' F) a6 R$ |) z/ j. n2 o1 w4 o" `2 N. f/ _) \0 ~% t4 ?

, i5 d$ U; M4 j8 v: h    以前我成套VCD距出一集我就买啦,呢下想买返都难啊,论坛D人求既片我之前好多都有,但系比我整唔知去边啦,拥有果阵时真系唔识珍惜,而家先来后悔,太迟啦

基拉杰特 发表于 2011-9-23 10:33:06 | 显示全部楼层
回复  asd123456
  K1 U+ d7 E  Q2 `! U0 [; b( S/ d4 K; D7 A
5 G3 a1 G8 ]2 U  f* ~7 E
    以前我成套VCD距出一集我就买啦,呢下想买返都难啊,论坛D人求既片我之前好多都 .... F- P  i/ @( q/ M
HKM@MYC 发表于 2011-9-22 23:06
% G1 I& {. F  Y* N1 R2 i

8 T6 x$ P1 v& u7 T* \2 N, E+ V0 Q7 W8 K5 m1 C9 c
    又是你口中的传说无敌绝版货?

12下一页