[115空间] 遊戲王怪獸之決鬥(17-65)ATV 錄影版

mkfmky 发布于2011-9-19 16:02 4184 次浏览 56 位用户参与讨论     [复制分享主题]
guanriru123 发表于 2011-9-19 20:01:42 | 显示全部楼层
太棒了,又更新了,谢谢

Ace0210 发表于 2011-9-19 20:17:41 | 显示全部楼层
what?
2 R4 ^/ I/ U. K真系有人有1 c8 ?6 N+ ?' S5 i2 \& \2 n
感謝大大分享呀!!+ Q: a4 \5 i/ r/ X
希望決鬥city可以有

天才不二 发表于 2011-9-19 20:22:27 | 显示全部楼层
终于有前面42集了,期待后面的

Ace0210 发表于 2011-9-19 20:38:19 | 显示全部楼层
回复 15# 天才不二
' W1 `" u/ x$ Y4 h$ @/ ?* N/ s' f& }
5 M5 }0 b! j8 M7 }
  s! T- u9 ~/ m" v. l$ |# ^7 Z0 X點解d人叫OVA既* b; ?! t8 [* q+ _+ a
呢個應該系Yu Gi oh DM

天才不二 发表于 2011-9-19 20:47:25 | 显示全部楼层
回复 16# Ace0210
, D4 O8 ^+ T7 T" d- k0 K" }2 n# \7 b! g1 T+ ^
唔知,我一直都以为哩个就系第一部,朝日版先叫OVA

Batcat 发表于 2011-9-19 20:47:40 | 显示全部楼层
唔知仲有无后边个d呢?

Ace0210 发表于 2011-9-19 20:51:59 | 显示全部楼层
回复 18# Batcat / V0 r( y2 h1 {, b* `0 P2 n) o

1 X. Z4 X$ `. O7 ?* N我想睇501之後
. G+ {! o3 l: W8 {0 _
( C1 D. i% `* K1 U( p& j回复 17# 天才不二
) c, @* D5 G) ^8 V3 i0 G" e& y1 i
7 N  \! i, k+ a/ j& W
- o7 |6 {. n3 Y1 o0 U+ V4 c朝日果個應該算系OVA
7 d7 e" d' _' Q呢個系DM

104844780 发表于 2011-9-19 21:15:45 | 显示全部楼层
贵了点,不过值得。

迪格斯 发表于 2011-9-19 21:54:47 | 显示全部楼层
好野,有得继续睇,前面16集看完了,但没有呢部分dvd.......要想办法....多谢mk

lovesong 发表于 2011-9-19 22:03:51 | 显示全部楼层
好像下载啊- s9 f3 S/ p: G" w1 B
可惜没有金钱~( v& B4 ], J5 |, x, k
支持一下

ruan 发表于 2011-9-19 22:14:51 | 显示全部楼层
支持一下先!

评分

基拉杰特 -10 -16 -2 一句打天下

エツクス 发表于 2011-9-19 22:32:17 | 显示全部楼层
继续嚟支持过,录影版就係有怀旧感啊!!!