星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 千金散尽还复来 重金求邀请码

forge軍曹 发布于2011-9-16 21:51 4957 次浏览 47 位用户参与讨论   [复制分享主题]
inber 发表于 2011-9-16 23:12:02 | 显示全部楼层
一样复制回复,我搵人黎搞掂你先得6 q) ~* N+ n. o' r  z
漫步雲端 发表于 2011-9-16 23:06

8 K: y2 O7 u, e% ~# Y: Z
5 [) ^5 u2 J) c( W- `4 _0 Q4 K# t8 q1 t( ]5 a
期待你揾到人咬我
# i5 u/ O7 T% s* ~; `咁我又有多一個情況可以攞黎咬人; K) V0 F* n; O! |: |
6 Z# p. {, b5 p
漫步答:你估我系你咩,咁貪錢
2 ~$ L2 g" o7 ~
我覺得你真系抄我講嘢嘅風格(故意?)
! B9 ^. C3 M/ o- |7 C上面個句(紅色字)跟你的不謀而合(算系啦)
! k( Z7 C2 R, u7 p% Q6 f2 {/ ]因為我回個時系見到你嗰句"你估我系咩"(唔知你講乜)

forge軍曹 发表于 2011-9-16 23:13:05 | 显示全部楼层
我得唔得两个论坛都要啊 天才不二?? 我都好顶瘾= =

forge軍曹 发表于 2011-9-16 23:15:31 | 显示全部楼层
dotmu邀请码已pm你,速速磅米两头望
9 R0 j3 D5 b* \( |# S! u天才不二 发表于 2011-9-16 21:51
# C! [& D3 h$ _$ }- e+ z
/ [0 l) K/ R; u: U; S
- - 我好贪心 我想两个要晒 得嘛?

kevinchan 发表于 2011-9-16 23:18:04 | 显示全部楼层
原來要收左錢先開貼....4 ?3 ]; w$ e) L
help6288 发表于 2011-9-16 22:41

, W8 _/ j+ v3 H3 `$ E$ @
/ L/ \1 X6 b, P
# |# P4 G1 j3 L6 x2 B    原来你依家先知,咁你要记住了,哈哈

漫步雲端 发表于 2011-9-16 23:18:30 | 显示全部楼层
期待你揾到人咬我
6 @8 M. y  H3 ~& h3 r9 S咁我又有多一個情況可以攞黎咬人& H9 M5 C0 i; k. g
" B/ W, `) P% D, Q1 P

0 m) W3 Y. W2 E7 Y, b" h$ H我覺得你真系抄我講嘢嘅風格(故意?)9 \) m! \) \9 Z6 N6 `5 S6 P
上面個 ...
, x, G: y2 U3 r1 O! ~- P! _inber 发表于 2011-9-16 23:12

1 {% I, S2 b$ {* R! X0 |
9 y# t$ Q2 t# H% c$ D4 {+ j: a3 |  ^* a% ~: K3 s$ g1 g7 A
“你估我系咩”呢句野系你作的吧

forge軍曹 发表于 2011-9-16 23:32:10 | 显示全部楼层
多谢晒大家帮助 不二兄速度之快搞到我都手快快畀咗星梦你 结果aaloneboy 呢位仁兄帮我注册了 dotbt的号了 唉 帮咗我 我都冇钱畀佢了 情何以堪=  = 总之多谢大家了 好速度.

平常心 发表于 2011-9-17 01:37:05 | 显示全部楼层
我最多俾星,不过现在我吾需要,

inber 发表于 2011-9-17 07:17:11 | 显示全部楼层
“你估我系咩”呢句野系你作的吧
& P( ]& w% r0 T; D. N漫步雲端 发表于 2011-9-16 23:18
9 [, X3 g; ]! j+ D
9 X. j5 U5 g3 k& p
7 V7 P- k; Z1 P+ R1 c0 ^
嗯,對唔住
2 C8 G9 Z8 ~. f系我作的

Ace0210 发表于 2011-9-17 07:24:27 | 显示全部楼层
系夠錢先可以發到貼既
; @' C8 u. Z0 X: ^) n* `唔夠都發唔到啦

天才不二 发表于 2011-9-17 08:01:51 | 显示全部楼层
回复 30# forge軍曹 2 [' r/ W# h7 S/ j
6 V! ?0 T. Y+ ], h. o

0 J$ H: Z: W& _7 \    有1个就够啦,就算我再申请估计on9都唔批

235600 发表于 2011-9-17 08:02:16 | 显示全部楼层
好一个千金散尽啊

fd3870 发表于 2011-9-17 09:49:21 | 显示全部楼层
.....超级想要dotmu邀请码