[真人特摄] [BDRIP 合成] WORKING!! 迷糊餐廳 01-13話 (片源更新至第02話/校正音頻更新至第01話)

chanwm123 发布于2011-9-16 01:46 4110 次浏览 55 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-9-17 00:48:24 | 显示全部楼层
回复  kwanyeung 7 c1 {! P# z3 i% c8 c/ k
* |: ?( _+ Z; M; W! N
CLI即是??6 h9 x8 m0 F( S- D; _' {' M
chanwm123 发表于 2011-9-16 16:59

5 i( w$ ^. B" u3 [7 M7 {9 {即係你打指令用x264壓片,相信你唔會用到。

kevinchan 发表于 2011-9-17 00:51:25 | 显示全部楼层
即係你打指令用x264壓片,相信你唔會用到。5 l4 d3 }, ~1 I* @, m3 O
kwanyeung 发表于 2011-9-17 00:48

& p3 m# |% b7 p  N3 V( \  i6 Q, I/ s* X3 [  P3 \5 @1 ]: |

3 W1 B7 @' `! ?5 }" g' x3 Y    批处理?

kwanyeung 发表于 2011-9-17 00:53:56 | 显示全部楼层
批处理?
  Q6 n6 Y3 }. P$ mkevinchan 发表于 2011-9-17 00:51

, y" `2 @4 V5 P& P8 g' KGUI都可以批量處理啦... CLI我唔係好清楚,用過一次咁多多。

kevinchan 发表于 2011-9-17 00:56:49 | 显示全部楼层
GUI都可以批量處理啦... CLI我唔係好清楚,用過一次咁多多。
2 K6 o$ A  H3 s, \/ Q5 c" lkwanyeung 发表于 2011-9-17 00:53

# H" g9 r# ^) V5 m! x# `% s/ [. W+ K4 v- X, a

5 F3 ?% E  ]* j8 }    唔记得喺边度睇过,印象好模糊

kwanyeung 发表于 2011-9-17 00:58:57 | 显示全部楼层
唔记得喺边度睇过,印象好模糊
( v0 {; }; o: f0 J$ a+ C) \6 `kevinchan 发表于 2011-9-17 00:56
, J. k  q% a* Y6 A
噉我都唔知你 = =0 Z7 G5 ?1 x# q5 E! u
反正依家大部份GUI都可以批量... megui 都得㗎不過要寫定AVS script 啫。。

chanwm123 发表于 2011-9-17 01:07:52 | 显示全部楼层
回复 49# kwanyeung 5 C% e1 e  u3 U0 t- r. E& s
7 u7 P# f9 R9 q1 k

4 \# W9 K! L! t) l( _- Q: ]    哬哬~受教了

花邊教主 发表于 2011-9-17 09:00:08 | 显示全部楼层

IC11 发表于 2011-9-19 09:42:31 | 显示全部楼层
哇!竟然收费,破产啦