[每日闲聊] 今天911十周年,缅怀遇难者

heyaosi 发布于2011-9-11 11:05 2278 次浏览 24 位用户参与讨论   [复制分享主题]
平常心 发表于 2011-9-11 13:43:55 | 显示全部楼层
叫新华X去S,
" n1 C. m! a: g0 u. E7 N7 R' }& ]
- H: i2 f) z/ b' g让灾难去S,地球要和平,战争要根绝,人类要变革,我爱真和平.

heyaosi 发表于 2011-9-11 14:17:35 | 显示全部楼层
杀手I唔舒服啦,你识做啦,千万不可得罪杀手& f4 U6 `7 D1 v) I/ S! R6 U% S
基拉杰特 发表于 2011-9-11 13:11
% Q! {2 F. |) l( ?0 c1 K/ X9 ^2 t

0 s4 o1 V0 l9 K' C  F+ Z4 W. z
) m  Z& u+ K6 \' g8 R0 R    哦,细路仔唔识世界,各位大佬如有得罪,请多多包涵啊

heyaosi 发表于 2011-9-11 14:19:46 | 显示全部楼层
catson是粤漫社某位神人,我哋都好敬仰他
3 x) e# {! k& n6 G7 Vkevinchan 发表于 2011-9-11 13:39
8 `0 F) a; W  i8 |" x8 Y

; y6 {, c" i4 d; |$ H; W+ W4 X7 i! {2 T* w1 J
    多谢kevin提醒,甘唔知terrorism又系边位?

エツクス 发表于 2011-9-11 14:23:25 | 显示全部楼层
多谢kevin提醒,甘唔知terrorism又系边位?7 m& x: {5 Z5 H/ x7 ]- j: N
heyaosi 发表于 2011-9-11 02:19 PM

, y' p' `+ o$ W: G2 H# o% ~( s

! u! q/ L% t% A# Q    我谂terrorism唔係一个人嚟,你自己去查查字典好啲啵...

heyaosi 发表于 2011-9-11 14:28:30 | 显示全部楼层
我谂terrorism唔係一个人嚟,你自己去查查字典好啲啵...2 |9 p5 J' c$ n$ Y) x. P; [, D
エツクス 发表于 2011-9-11 14:23
  _7 A3 ?1 ~0 w& h$ j; p5 d' \1 K
: `! k  [* Y6 A! o/ V2 y
+ g2 U- d  w5 g# M/ G. j: X
    唔该提醒,原来系恐怖主义

基拉杰特 发表于 2011-9-11 14:58:41 | 显示全部楼层
哦,细路仔唔识世界,各位大佬如有得罪,请多多包涵啊
+ [* A  j1 d6 {3 g3 Gheyaosi 发表于 2011-9-11 14:17

. }* j* O5 k! @! v0 H  D& N3 ]4 B
1 a, \% r& g+ v" _  k
    关我乜事

heyaosi 发表于 2011-9-11 15:03:26 | 显示全部楼层
关我乜事' q& @9 K8 W: T8 L6 s; ]2 s
基拉杰特 发表于 2011-9-11 14:58

9 O' _8 h1 h; H. V2 E* ^2 u/ u
  Z  G6 q, T  d) {  G" Z
3 w- n, P; V! _, C4 ?# H  p    讲定先嘛,有乜行差踏错,都不至于。。。

hh2046 发表于 2011-9-11 15:25:48 | 显示全部楼层
BLESS ALL OF YOU                   .

kevinchan 发表于 2011-9-11 18:21:41 | 显示全部楼层
多谢kevin提醒,甘唔知terrorism又系边位?/ L' A3 j8 u' Y+ A' w5 k
heyaosi 发表于 2011-9-11 14:19

7 C+ h& e; G& k1 C, Y0 h& f2 {5 Q0 e5 s) ^
1 v! k0 v* o! H! U
    terrorism係恐怖份子嘅意思

kevinchan 发表于 2011-9-11 18:22:19 | 显示全部楼层
讲定先嘛,有乜行差踏错,都不至于。。。/ V- K/ A% W' i- A
heyaosi 发表于 2011-9-11 15:03
/ N9 p: Y3 u, t- X6 k

7 n# E' D( l5 K- `! y7 ^
7 W! T" s: [; g2 @" B' a& e    佢哋同你讲笑啫,唔使太在意

heyaosi 发表于 2011-9-11 21:18:53 | 显示全部楼层
佢哋同你讲笑啫,唔使太在意+ ?; D! k) x1 H1 `' V
kevinchan 发表于 2011-9-11 18:22
' n( I* `+ K  a% O/ S
0 r: {: J$ z7 x9 k' K. N  K* H( q
8 F% E+ l% F, o+ z
    多谢嗮kevin大佬睇住D细嘅啦

sen452363 发表于 2011-9-12 02:31:09 | 显示全部楼层
愿死者安息了