[社区发布] 近日将频繁休站测试搬迁公告

Kiver 发布于2011-9-7 22:44 3342 次浏览 33 位用户参与讨论   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-9-8 13:55:39 | 显示全部楼层
你对住我前面右键属性米睇到地址咯~6 f8 J( }6 J, v! \, Z
aubert22 发表于 2011-9-8 10:52
. h/ s1 _! y( r. T1 K
6 l$ J: H6 ]/ _" p7 e

9 e* d( [, n0 G# Thttp://www.hdstar.org/mybar.php?userid=107970.png呢個?
! u2 n$ I6 f. w8 T9 ]我都想整返個,但是唔知道點整

エツクス 发表于 2011-9-8 15:55:14 | 显示全部楼层
有得近啲真係好嘅,顶过吓K社嘅努力....

aubert22 发表于 2011-9-8 18:38:55 | 显示全部楼层
呢個?
  \+ `+ d, y( B4 Z5 F; i4 t我都想整返個,但是唔知道點整
3 [- E7 j5 B6 M3 Q漫步雲端 发表于 2011-9-8 13:55
( q4 H  n* b# y- x* B* m" O9 Z
: [! o% _3 b. F' \7 a; d: M/ M
! i! r; z  j  f* q5 n. J8 C
    入到PT,点你个名,睇地址栏,有你个userid=xxxx~

漫步雲端 发表于 2011-9-8 20:19:44 | 显示全部楼层
入到PT,点你个名,睇地址栏,有你个userid=xxxx~4 r  r4 J# y/ }3 T* v
aubert22 发表于 2011-9-8 18:38
! U- Y; ]! H5 n: d  {; i6 n
- I/ [- O: v, y' `! \" g

+ ?8 O3 @2 H; g2 D8 C) S  B* l& k" s4 r哦...原來咁整

ninna 发表于 2011-9-9 23:51:39 | 显示全部楼层
又是一項大工程...$ R% M, ^  Z% }9 q6 D; t
希望不要遺漏掉任何資料
! H# V! y! k! z4 T7 M* q也不要遺漏掉任何會員
' K7 N1 [, Q0 R( k! w: x管理團隊們~辛苦您們了!加油!!

ninaomu 发表于 2011-9-10 11:44:19 | 显示全部楼层
哇塞,今日浏览速度快咗好多,喺咪中秋啲人出晒去玩???正

oolym 发表于 2011-9-10 23:29:58 | 显示全部楼层
请问几时开始行动

Maxaiai 发表于 2011-9-12 12:42:01 | 显示全部楼层
犀利犀利犀利犀利

qknc 发表于 2011-9-15 12:23:32 | 显示全部楼层
usa太远了 不是很可靠 香港+1

candle123 发表于 2011-9-22 11:21:47 | 显示全部楼层
明白,理解。