[动漫讨论] 一套ATV播过嘅动画,背景同 银魂 有D似

kanatam 发布于2011-9-1 20:30 3204 次浏览 29 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
. |& E8 G9 k5 v& D
9 ~7 F& X- W7 c5 ?如果冇记错嘅话,当时应该(日本)武士嘅时代,男主角好似坐飞船到宇宙打仗,而女主好似係个公主,叫子雯...& X+ X& y2 v1 p' r3 B0 }
% |: d: r' J3 D7 s# ]* ^; g( L; E' X
不是银河英雄传说............
( |; S" x, c: j6 G. T0 Z
' c0 ~( D3 ]! W) K. t: |4 N7 u  W  w) D: T

- U3 `- ^% g1 L
" W" Z( w( V( ^( t4 k+ [$ J' Yer...........我谂我知道了.......

已有(29)人评论

lwj23 发表于 2011-9-1 20:41:20 | 显示全部楼层
无图应该好难稳。。

chrisrex 发表于 2011-9-1 20:44:57 | 显示全部楼层
武士时代坐宇宙飞船,纯围观- -

lwj23 发表于 2011-9-1 21:05:32 | 显示全部楼层
楼主自问自答求删帖...

sha1b18 发表于 2011-9-1 21:08:56 | 显示全部楼层
楼主自问自答求删帖...* K, h2 Q5 O9 U) `
lwj23 发表于 2011-9-1 21:05
) r+ o7 T# X% [' V. c4 }- J+ s7 G

1 X3 Z( K& \  Y) y) t好少人會自求删帖

lwj23 发表于 2011-9-1 21:13:15 | 显示全部楼层
好少人會自求删帖
/ R2 Y3 u: D% d" x% B, f  Hsha1b18 发表于 2011-9-1 21:08
, _8 X( F2 P" F  q0 b. _# v
1 H/ W0 H5 _+ ^) B! R3 Q, G

& r: k) _0 P. U- d' I5 l6 Y5 M    楼主应该系稳到张图就知道叫咩名....

sha1b18 发表于 2011-9-1 21:16:28 | 显示全部楼层
楼主应该系稳到张图就知道叫咩名....
& m: l6 X4 |/ q& d" Q7 d, Qlwj23 发表于 2011-9-1 21:13
( q) v# Y2 }) a1 y; k
4 x7 y  q  I/ c" Q4 g* r
姐係佢一開始就知?

lwj23 发表于 2011-9-1 21:20:47 | 显示全部楼层
姐係佢一開始就知?/ F/ C: o) Q6 ^% C% [! _( q
sha1b18 发表于 2011-9-1 21:16

& b9 G) _# L* ]# u0 S- Z- U
! m0 D! x- b) R. M& M5 i1 ~9 o( c1 u; L# N- m' k& c8 w
    一开始应该唔知...

kanatam 发表于 2011-9-1 21:25:12 | 显示全部楼层
一开始应该唔知...( i- h$ o; D/ \' y) e5 ]
lwj23 发表于 2011-9-1 21:20
: h% g8 C3 n$ b% n' p
' \: j9 @) V# H+ ]+ W0 \3 W; p
! V. G! t7 M' n" X* \
    冇错!!我的而且确一开始就唔知

lwj23 发表于 2011-9-1 21:27:56 | 显示全部楼层
冇错!!我的而且确一开始就唔知
; Y& ?" |/ [, mkanatam 发表于 2011-9-1 21:25

& [9 y6 p0 V2 W0 g
' T8 Q* q. _$ Y* ]5 d) y! }
- n0 \4 |1 F# S7 x  o    然后你尝试搜索一下百度...试左一下发现自己记得叫咩名

sha1b18 发表于 2011-9-1 21:29:48 | 显示全部楼层
然后你尝试搜索一下百度...试左一下发现自己记得叫咩名
5 E2 Y+ Q4 n% a) v# V1 x3 qlwj23 发表于 2011-9-1 21:27

+ s3 D4 A9 o+ [- f
6 M+ @, \. I2 v, g. \- [5 ^2 b睇黎係啦!

whm315 发表于 2011-9-1 21:30:16 | 显示全部楼层
自己問完野,之後自己揾到答案就話要刪貼,咁出貼黎做咩

123下一页