[115空间] [原创][高达SEED DESTINY][OVA破碎的世界 ][dvdrip][mkv][粤语1-9]

zyx0507 发布于2011-8-26 21:01 2733 次浏览 33 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aubert22 发表于 2011-8-26 22:37:37 | 显示全部楼层
有咩搞作.." Z( Y7 S& ?2 g8 I
murphy 发表于 2011-8-26 21:59
) ]; B, R; u6 \! _6 w6 r, E9 _

$ N, A" j( c9 c- x( ?+ w. g
' ^) J3 z$ Z, e/ k5 T7 D+ c; U    同"观星者"一样,自己压~

エツクス 发表于 2011-8-26 23:40:57 | 显示全部楼层
哇,咁嘅收藏嘢都有,仲要係咁嘅配音,down嚟岌岌先得

IC11 发表于 2011-8-27 01:17:59 | 显示全部楼层
哇!呢个收藏真系正啊

cloudlum 发表于 2011-8-27 06:53:46 | 显示全部楼层
谢谢分享!

DARK0088 发表于 2011-8-27 09:06:15 | 显示全部楼层
粤语喔。。要睇睇!~~~

acehayato 发表于 2011-8-27 11:38:06 | 显示全部楼层
原来是正版碟压制的,感谢分享,但是SEED不喜欢,最爱的还是UC。

Batcat 发表于 2011-8-27 11:41:21 | 显示全部楼层
龙珠gt系边版配音啊!有齐?可否提供音频

zyx0507 发表于 2011-8-27 15:33:56 | 显示全部楼层
回复 19# Batcat
5 C) a! L3 E, c3 h, g) N2 d* \/ H1 q; Y* v5 Z3 l
" d) W9 u, B0 f3 B$ M2 [  F/ C
  f. D* c0 I; F7 {4 n( e: q8 e
    TVB配音组的

felix319 发表于 2011-8-27 15:40:56 | 显示全部楼层
正,,,收藏真系正~

Batcat 发表于 2011-8-27 16:49:34 | 显示全部楼层
回复  Batcat ! q2 C8 w  J7 ^4 n7 L
% o: P4 z+ @( b9 e( ^" t. ?

& ~$ }' L6 C9 O. ?2 y& O0 M) a& q5 j5 s# g, G/ S" H6 e" S9 d
    TVB配音组的
; c5 U" _1 l* i5 Lzyx0507 发表于 2011-8-27 15:33

& N6 o( M8 F- I系dvd?唔知可唔可提供音频呢

zyx0507 发表于 2011-8-27 18:50:14 | 显示全部楼层
本帖最后由 zyx0507 于 2011-8-27 18:51 编辑 9 J$ Z8 A6 X# b% W4 C- j
5 d! ~/ c3 F9 c8 d6 {# W: q5 f7 w
回复 22# Batcat ; e- z; Z1 L% S$ q+ n5 \

* N% k  f3 X8 g; G0 X  R- `- C( c1 k
  不是已经有人发布过了吗
5 @( C, o9 ?; ^( \3 V  h  难道你想合成个高清版
% `. j9 G, q# m  M; a2 ?   是DVD版本来的

Batcat 发表于 2011-8-27 23:36:09 | 显示全部楼层
回复  Batcat
/ t. h. B& m  _% V; O# M7 H( V+ f: n2 @& L- W: `
/ e+ N' {3 R$ q. m+ G
  不是已经有人发布过了吗
0 }, B7 m' f" {  难道你想合成个高清版; y& R3 h. d1 y1 t8 A3 }
   是DVD版本来的
* \1 A4 j2 w$ S/ J( y# T; y( ?. Kzyx0507 发表于 2011-8-27 18:50
/ i& N- B  e' r* D
dvd的音频较好,以前个个合成版系cut视频嚟合成既,唔系补音频既方法!!如果你抽音频出嚟既我会重新合过!!