[迅雷快传] [轉帖][MU+u-file] 原創 (J) J2動到爆:涼宮春日的消失 (劇場版)

sha1b18 发布于2011-8-22 11:55 5305 次浏览 66 位用户参与讨论     [复制分享主题]
sha1b18 发表于 2011-8-22 17:45:39 | 显示全部楼层
回复 24# 我冇野讲
4 L  t7 A9 e/ K7 H
: F  B2 v% i& T' J/ [3 k因為係岸狗通頂搞,所以咁快

TOMOKI 发表于 2011-8-22 17:46:56 | 显示全部楼层
thank you for share

我冇野讲 发表于 2011-8-22 17:49:01 | 显示全部楼层
回复 25# sha1b18 + X, R/ z1 f; x. r' }2 D0 v, M, X* d

6 ]* v9 L" F  K" x
8 o* Z, k) q4 \+ `$ a   岸狗是睡?

sha1b18 发表于 2011-8-22 17:52:39 | 显示全部楼层
回复 27# 我冇野讲
+ A2 j' \# p1 d  m  ?3 w/ G+ n& S2 w9 |# {
岸狗係MU下載地帶嘅高疊,呢張帖都係喺岸狗度轉翻黎

我冇野讲 发表于 2011-8-22 17:55:34 | 显示全部楼层
回复 28# sha1b18 # B* f$ a0 a- u0 B/ B3 k* s/ E2 L

/ z1 g+ N5 H! r  L) N$ a! Z% |4 `$ i. P
   求链接,by the way岸狗不是本站的人?

sha1b18 发表于 2011-8-22 17:59:46 | 显示全部楼层
回复 29# 我冇野讲 8 y9 D) V; N0 U5 C% K2 [

& Y6 b! l1 w9 X% Z* k$ a+ O有兩個網都有岸狗嘅野,不過MU下載地帶係岸狗嘅網黎0 G' Q' m7 c7 @8 e
MU下載地帶:http://dotmu.net/
6 y; K! l2 t+ g: M3 d# Q  rDotbt Plus:http://www.dotbt-plus.com/forum.php

我冇野讲 发表于 2011-8-22 18:02:52 | 显示全部楼层
回复 30# sha1b18 : T7 l8 D7 B$ H

% J3 }& Y# B6 p7 S0 q( Q8 h9 ?8 q8 s1 h: N: {) K
   是香港论坛?

sha1b18 发表于 2011-8-22 18:06:05 | 显示全部楼层
回复 31# 我冇野讲 $ p% M+ M2 J8 X2 v

: A7 p$ e$ x+ g) O- t, _" \係呀,而且要邀請碼先至可以注冊

我冇野讲 发表于 2011-8-22 18:10:23 | 显示全部楼层
其实我想等BD版的= =

mattwah 发表于 2011-8-22 18:49:12 | 显示全部楼层
之前还想找粤语的想不到行下论坛就有左,再一次多谢您

kgdjatqje 发表于 2011-8-22 20:04:17 | 显示全部楼层
希望可以下到啦

ninaomu 发表于 2011-8-22 20:10:36 | 显示全部楼层
回复  肥仔
- L5 ?. n1 b8 _) E4 [! @! d! o
* d+ f3 }# r4 R5 m9 `/ }% A" N) b- KJ2版本無cut到,不過唔知岸狗嘅版本有冇cut(應該無掛)+ {- [9 h0 E, ]8 I$ E/ N( G# |% v- ]" O
sha1b18 发表于 2011-8-22 14:42
1 ]% S% g8 G. M
如果on9喺完整录,J2应该cut咗接近20秒