跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [MU原創] [TXB兒童台] 四驅兄弟 第01-51集 (補31) 完

幽助 发布于2011-8-19 10:57 3163 次浏览 52 位用户参与讨论   [复制分享主题]
yezi0929 发表于 2011-8-20 17:35:58 | 显示全部楼层
很好看的动画片啊 支持啊

幽助 发表于 2011-8-20 17:50:29 | 显示全部楼层
幽助,附件32集搞错?即系咩意思?  k  X: v4 k: b  A
咁我之前下噶两个附件会唔会有问题?% B* K3 Q7 ~# k' g5 m4 |4 y
lwj23 发表于 2011-8-20 14:20
( n( G2 {4 \! C' }8 r  j
唔會   附件32即   應該即係31集

lwj23 发表于 2011-8-20 18:00:28 | 显示全部楼层
唔會   附件32即   應該即係31集
; r* B% W* I5 Y, A幽助 发表于 2011-8-20 17:50
2 v% ~: g: V( R0 ?3 z
9 b! o2 L3 S5 P2 x
6 R! B  ?0 ?  g7 q6 O# R
    好,有无其它办法补22集呢。。。
! r7 \9 {8 Y# P( g) Q6 ~5 N7 g无粤语就自己稳国语或日语算咯

幽助 发表于 2011-8-21 02:03:01 | 显示全部楼层
好,有无其它办法补22集呢。。。
9 W; Y4 r9 c0 H0 {无粤语就自己稳国语或日语算咯, k$ r* ^: {4 p* F, e
lwj23 发表于 2011-8-20 18:00

# t  f- _6 f9 e有粵語呀   我之前話22係冇左其實係退後左一集   即係23係22% v+ v  F3 S2 w1 ~  t+ f3 @5 q
4 E4 L: P7 M( J8 Z4 b6 o2 \. L

( X6 J! N2 K- r8 K5 R22 同32標題↓   咁我而家執一執番果2個文件喇   
1 W7 D- I" ~! E& ]22 - 海外回歸的恐怖四驅車1 \1 F' k9 p7 x0 l3 h" t
32-與幽靈的決鬥,學園七不思議的比賽

lwj23 发表于 2011-8-21 02:12:32 | 显示全部楼层
有粵語呀   我之前話22係冇左其實係退後左一集   即係23係22/ V4 b1 d8 E% P+ e

" }4 u% E8 [1 w$ F/ c
' J# `/ K! g5 b( y9 D22 同32標題↓   咁我而家執一執番果2個 ...
* `9 O( j) ]0 z$ c% u' b* y幽助 发表于 2011-8-21 02:03
% T+ p7 Y# V9 }% z3 c

" a$ a' l* }+ S3 p3 i- \" q$ o/ F# C6 b. G
    好,我虽然下载左附件,不过未开始下,有就无问题啦~: S8 o  f; K9 D5 G1 z! v' S
唔该晒~~

幽助 发表于 2011-8-21 02:15:30 | 显示全部楼层
好,我虽然下载左附件,不过未开始下,有就无问题啦~2 d9 F( Q- t. `& i- C  U4 b
唔该晒~~
  R  L% \" E6 @: Z) flwj23 发表于 2011-8-21 02:12

" g0 S1 ^3 J1 Z% u. s) m. RHAHA   32就可能要補日版喇   TXB  冇播=.=

lwj23 发表于 2011-8-21 02:26:35 | 显示全部楼层
HAHA   32就可能要補日版喇   TXB  冇播=.=& o; g6 s2 W% U& P/ E
幽助 发表于 2011-8-21 02:15
, T8 q5 o! B; ?  C

8 w4 }, \9 F9 d  A
' h8 n% P: T- y: C' ~$ ]    第32集只能悲剧啦。。。

a910776313 发表于 2011-8-22 20:29:09 | 显示全部楼层
支持下!!

noddyy 发表于 2011-8-22 22:15:08 | 显示全部楼层
哇!找了这么久,终于让我找到粤语版了,童年的回忆。万分感谢楼主!!!

chunyin2003 发表于 2011-8-22 22:36:46 | 显示全部楼层
好經典的童年卡通
) Q; r" C0 j' A# P1 l! E可惜依家積分唔夠

235795561 发表于 2011-8-22 22:38:02 | 显示全部楼层
好經典的童年卡通
9 X. _$ G3 Z3 E可惜依家積分唔夠
9 z2 U; ?: j( q/ K! V* fchunyin2003 发表于 2011-8-22 22:36
7 o, f' L# L# j% ?$ U) U+ Y

2 G1 ^4 O' u8 ^3 i
8 {9 F$ s. w' o/ ^0 X    做个高级吹水佬就好快有噶拉

allenspc 发表于 2011-8-23 21:39:13 | 显示全部楼层