[软件应用] 唔知点解,我部机,如果连续开咗四 五個钟嘅话,

kanatam 发布于2011-8-17 23:43 3322 次浏览 36 位用户参与讨论   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-8-18 01:49:32 | 显示全部楼层
! M: w3 \$ m" S5 w3 \3 e
你真好    唔该你哇...............
$ p. S9 G/ D; M# O0 Zkanatam 发表于 2011-8-18 01:42

$ B  V1 R) z$ ~2 ~- D' |( i1 l& }( V: @, Y7 a" \. `3 Y
: A  ?7 |8 p6 c. Y7 M$ l& _
安裝新嘅之前最好卸載舊的+ w! ^7 |, Y/ }5 l1 F
系你啱先更新驅動程序下面就有個卸載3 u( n/ {% h3 ]' C; x) ]0 U4 L# z
9 A# j" h1 ^7 e, E, j; H: a7 s+ E
或者在控制板面卸載

kanatam 发表于 2011-8-18 01:52:20 | 显示全部楼层
安裝新嘅之前最好卸載舊的
4 m9 c  v0 z/ _$ g- @) o. e/ g系你啱先更新驅動程序下面就有個卸載
1 L8 ?, A1 A0 s. z+ R0 M! `
' Q/ @2 g4 ?4 ^8 u: @或者在控制板面卸載
$ q- y) k, ?9 C' X1 v; T# B9 [漫步雲端 发表于 2011-8-18 01:49
, U& W! a! d+ h: u
% g$ x, v& e0 O1 X9 c4 q; H
4 N; [4 `# e3 O8 H- s8 Z' L! ~9 o
    吓?我装完了 ........没有卸载呀          装嗰时断了网,我再点击连接返咯, 装唔装到新的那个架

kental 发表于 2011-8-18 02:11:57 | 显示全部楼层
温度过高?无麦可能吧;浏览器问题?播放器问题?显卡未驱动?!

漫步雲端 发表于 2011-8-18 02:13:30 | 显示全部楼层
本帖最后由 漫步雲端 于 2011-8-18 02:15 编辑 / i" n8 E1 G9 t) p$ |! P& b. A- I
吓?我装完了 ........没有卸载呀          装嗰时断了网,我再点击连接返咯, 装唔装到新的那个 ...
7 l+ g+ R9 Z! M# l# A# E' ~& skanatam 发表于 2011-8-18 01:52
" J9 g) L3 G4 A! I3 w7 `
: t; q  H5 p% O; u

& t* Z0 f* ^+ z  c( Z7 C斷網系正常...佢會自動覆蓋舊嘅不過唔卸載之前沒咁好咁解啫: k8 j. f/ V2 B3 ]# T
是但啦 你而家應該更新成功了

kanatam 发表于 2011-8-18 02:26:36 | 显示全部楼层
/ F0 X" b" y7 Y
斷網系正常...佢會自動覆蓋舊嘅不過唔卸載之前沒咁好咁解啫/ e0 i1 z+ Z- c0 [9 z& d
是但啦 你而家應該更新成功了
4 {( S$ p7 c* G  X$ N7 p- w% h漫步雲端 发表于 2011-8-18 02:13

! z. i3 b+ P  l/ F9 L* I- }3 s& S6 X2 b' h

9 O3 [+ t; h, j* m* K4 \) y   唔该你哇 不过,如果问题依然存在嘅话,咁係边方面 出现问题呢

lkm337490 发表于 2011-8-18 02:27:16 | 显示全部楼层
會唔會係CPU過熱?@@

murphy 发表于 2011-8-18 06:28:54 | 显示全部楼层
直接重装,无谓浪费时间

235795561 发表于 2011-8-18 08:21:23 | 显示全部楼层
直接重装,无谓浪费时间( d6 Z# z# |9 ~! v$ a
murphy 发表于 2011-8-18 06:28
& Y) B5 c+ Y( F+ b( C0 g
% E0 L! h' g: V$ ?7 p* V+ j

' H% ^  ]% O: G% k# o    果然精辟

kanatam 发表于 2011-8-18 23:47:42 | 显示全部楼层
直接重装,无谓浪费时间
; f9 F6 D! m9 z$ B  S( amurphy 发表于 2011-8-18 06:28
/ J$ [3 f9 w! y& a

; I$ n, y1 N# N: q$ h% t% }' W1 z1 s( f& b5 l8 b+ H6 f9 O2 F% I; g
    得唔得架

lwj23 发表于 2011-8-18 23:55:17 | 显示全部楼层
重装未必得,因为楼主系在线睇。
8 P! o0 s+ z. B* a# [! l% Q. ^$ y不过重装系统都系一个方法,做好备份~

murphy 发表于 2011-8-19 08:46:47 | 显示全部楼层
回复 33# kanatam
- W, [& [. q; {2 w
/ J% s: ^% U$ M" w
* ^& {! r) a  D; ~* N! G    实践出真知

langkid 发表于 2011-8-20 21:48:21 | 显示全部楼层
会唔会系因为过热啊?咁就系硬件问题了。。。试下换下散热器