唔知中有唔有人记得TVB播过个《梦幻戰隊》呢?

快明天 发布于2011-8-11 15:08 2653 次浏览 26 位用户参与讨论   [复制分享主题]
系2000年TVB播放过的动画
; K+ U" }5 z0 y# V9 U0 X, i* J, ~7 q1 D$ f" U8 I- A6 ]  L8 w
4 l! x: l/ F: ?% P( S5 N% t) |8 ?
但系当时没人录低,所以没片源,但系有人云到一个韩国在线视频网页有~!要用代理~!
. K  \$ M( y. |" |% o+ [http://channel.pandora.tv/channel/video.ptv?ch_userid=limsonwoo&prgid=11901277&categid=all&page=2) J5 N- _# n) S
唔系边位高手,有办法没?
2 ?: S) [' w. Y- F9 {8 A7 F+ M 细个个阵时最中意《海盗妈宝》同埋《梦幻戰隊》个咯~!

已有(26)人评论

inber 发表于 2011-8-11 15:17:04 | 显示全部楼层
本帖最后由 inber 于 2011-8-11 15:20 编辑 4 [1 g4 x7 V4 u! o' f; N
! R. O9 ]8 q4 g. n" E  D
有套咁嘅野嘅咩" y9 A+ H! U! V7 @
(可能我重未出世 )
2 k+ I* n" Y! i" E+ v
/ N1 P3 G7 T# U9 r/ n# M* Q' l1 c# |8 J; l
視頻網頁的不算是片源吧/ @, N( Z. [8 S  h; r  j' b
未命名.jpg % \4 C; F2 e. x7 h2 o* `

- |* H0 ]0 {# }( @2 V據我所知畫質高才有做片源的意義吧" u) }+ i1 t3 e% o+ P, ]
: W* X" G7 t/ \  z4 ?3 m
片是日語韓文( D- I2 w1 k3 C, j8 H0 D
所以睇唔明,聽唔明( `. {* u. l' Q5 j; A+ s5 O
入到都應該無用, V$ b4 Y( e& m# I" q6 I; C, P% V

( \' y/ \1 K3 \/ |/ D不過樓主可能聽得明/睇得明

235795561 发表于 2011-8-11 15:19:45 | 显示全部楼层
记得我以前有睇过

快明天 发表于 2011-8-11 15:21:12 | 显示全部楼层
呢套动画好好睇个~!但系......~!

基拉杰特 发表于 2011-8-11 15:35:06 | 显示全部楼层
一直想要的,可惜没,视频网上的不算是片源,的确,YOUTUBE和那个韩网有日语和韩语可惜不全的

lwj23 发表于 2011-8-11 15:54:39 | 显示全部楼层
2000年....3 P& g  O/ n) x# y! v9 s
正处于日日打机无时间睇片....

eegbook 发表于 2011-8-11 16:24:50 | 显示全部楼层
唔系好记得哇,应该年代都好久远下?!

QQ车 发表于 2011-8-11 17:06:52 | 显示全部楼层
未睇过,睇片头好像很不错的,希望有人有啦。

七咲逢 发表于 2011-8-11 17:18:42 | 显示全部楼层
如果我冇记错,个男主角好似系点整都唔死得既

kevinchan 发表于 2011-8-11 17:19:35 | 显示全部楼层
唔知係乜,嚟啲嘢

ruiqukq 发表于 2011-8-11 18:01:12 | 显示全部楼层
记得,好搞笑,

asd123456 发表于 2011-8-11 18:17:52 | 显示全部楼层
可惜冇錄,只有等重播喇

123下一页