[动漫图库] 动漫咭专辑 -- 罗德岛战记TV版

Mikkukan 发布于2011-8-11 06:39 941 次浏览 8 位用户参与讨论   [复制分享主题]
个人收藏
/ J# @2 [9 D4 e) O) d/ s
% a2 ^  v) F2 _6 Y) P1 s5 E发行公司:TOMY
* C9 I6 K; Y' K$ T3 m
+ K9 C9 W# g- P# x( q: R# c+ \ CIMG3029.JPG , E* a; U6 }+ q2 ]( ^. O
* |% s' M4 T8 u! ^& Z* E CIMG3033.JPG % _" B0 A4 k0 `- U, S
CIMG3034.JPG $ O2 _* ^6 V& D/ y6 J
  r! ~4 `" R2 L& C' g2 L# G CIMG3038.JPG 4 d0 J" Q6 c6 T
/ p6 k6 R% {. i7 }  X CIMG3040.JPG

已有(8)人评论

chrisrex 发表于 2011-8-11 09:35:32 | 显示全部楼层
好多咭,有冇tv分享- -

Mikkukan 发表于 2011-8-11 10:46:21 | 显示全部楼层
好多咭,有冇tv分享- -
! c; w( \9 `& L( @1 U, Jchrisrex 发表于 2011-8-11 09:35

* Y* ?9 Z4 U6 m+ t2 t1 x5 C3 ?/ t% o$ k$ h6 N' p2 q

+ C2 o" S' y( v" L好久以前DL过,不过系日英版,粤语唔知有冇人有,我都想要。记得全套好像系26集,OVA版就短D。

ruiqukq 发表于 2011-8-11 11:08:59 | 显示全部楼层
什么叫做TV版啊?点解图片都要TV版?

ruiqukq 发表于 2011-8-11 11:09:51 | 显示全部楼层
好久以前DL过,不过系日英版,粤语唔知有冇人有,我都想要。记得全套好像系26集,OVA版就短D。
6 G% U$ k4 ?7 T* u, ?! F& ~Mikkukan 发表于 2011-8-11 10:46
( Q- H' J6 [& G7 }% s
# d, i7 p* Q; c
$ m- R+ A  L$ L- J" N: N
6 G9 q0 I: S7 n0 L% |) b

3 v6 R1 r$ d9 p    罗德岛有3部,26集只不过系其中一部

Mikkukan 发表于 2011-8-11 11:40:32 | 显示全部楼层
什么叫做TV版啊?点解图片都要TV版?9 V) C) k' W0 f$ D3 r0 m8 n7 d! B
ruiqukq 发表于 2011-8-11 11:08
3 I  B" K; X5 l4 _. l3 p. x) m
  `) y/ j0 i9 S2 M4 x" N
0 S+ W8 Z  ]" H$ y
日本好多动画都分为TV版和OVA版[OriginalVideoAnimation],通常OVA版都系3~12集之内。图片叫TV版系因为套咭里面显示的动画场面系TV版-英雄騎士伝- 同埋TV版结尾的Q版动画-ようこそロードス島へ-

lwj23 发表于 2011-8-11 12:24:10 | 显示全部楼层
D卡系咪LZ噶?; B: X, J3 [' _. ~" n
LZ有好多卡哦~~

Mikkukan 发表于 2011-8-11 12:44:57 | 显示全部楼层
D卡系咪LZ噶?& x0 X) `7 l8 W% B+ a! j
LZ有好多卡哦~~
. {; h) D" x- ^8 K* w7 Ulwj23 发表于 2011-8-11 12:24

, y/ G( u# T6 z1 |/ [# q, }7 Q# S- U; s5 T0 w

. z! R' P& M/ j; M的确有好多,不过本人没冇收集游戏同PP卡,基本系Trading卡。 以后会陆续登出不同动画的卡,一次出太多怕被误认为灌水行为 各位有冇特别想睇D乜也卡,我可以优先发出~~

kental 发表于 2011-8-12 09:31:12 | 显示全部楼层
好耐之前噶一部动漫哇,,,,有无得睇翻粤语噶呢