[手机应用] 大家喜欢火影吗?喜欢而又有psp的进来(视频以经修正)

ngyan1600 发布于2011-8-9 14:28 2591 次浏览 30 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我冇野讲 发表于 2011-8-9 17:48:47 | 显示全部楼层
网址不存在- -

kevinchan 发表于 2011-8-9 20:05:35 | 显示全部楼层
冇psp的路过

cuterinoa 发表于 2011-8-9 20:37:17 | 显示全部楼层
回复  cuterinoa
# m( l) D; G0 j! K* D4 U- a  |& z; a' p6 o# u( r7 u) T% B" f* M
* v7 u; ~% ~) {9 J' ?
    好唔好玩啊
8 n' J& U% Z* b' |1 p: Q我冇野讲 发表于 9-8-2011 17:48
7 o3 E" }3 R5 M7 g- B+ Z. P

1 a& ?; \' ^7 U3 A% W; A: y' p超好玩~!! 同以前玩过嘎感觉好唔同...

cuterinoa 发表于 2011-8-9 20:44:17 | 显示全部楼层
网址不存在- -
# e( G5 j+ I0 U; |( d. c$ y我冇野讲 发表于 9-8-2011 17:48

) O8 h5 i1 r) M: ?) {! w1 p0 X2 c5 |
冇理由下唔到啊... 以下仲系度...
7 K, \; F0 ~- K8 j) a9 v+ f* k naruto testing.png

我冇野讲 发表于 2011-8-9 20:58:13 | 显示全部楼层
回复 16# cuterinoa + c" r/ y. `1 Q) t/ X9 g1 V
3 l9 m; l; D( P3 v0 I

6 C+ C% f! ^' w: M    我话LZ那个

我冇野讲 发表于 2011-8-9 20:58:55 | 显示全部楼层
回复 15# cuterinoa
9 d( B- v9 F. `7 ]3 ~2 q6 a$ r7 d. U( J1 b- Y* i
1 y5 ^2 w9 Y- _6 G
    我觉得无幻城那个系列好玩d

ngyan1600 发表于 2011-8-9 22:02:31 | 显示全部楼层
回复  cuterinoa
! q8 V1 P9 c$ x' d0 ?$ @; o( E9 j+ C5 d7 J7 E
( i! W8 s$ k2 t/ K" x5 p0 ^
    我觉得无幻城那个系列好玩d
( J/ ]( S: n# a0 {, z0 w我冇野讲 发表于 2011-8-9 20:58
& B7 b! ]8 o7 U
+ {8 F6 }& h: `$ Y, @8 `
- a. v1 x2 z  h+ O) B9 O+ |
    唔同類型,唔好作比較@@"

jinguang 发表于 2011-8-9 22:06:00 | 显示全部楼层
感觉跟无双系列相似,期待……

ConvoyChan 发表于 2011-8-9 23:19:38 | 显示全部楼层
psp 送人了 早研究过画面传输 冇乜实际意义
# t- Q5 R* R# P! Y+ c" V话说标题个度 应该系 已经吧.......以经?

maplep 发表于 2011-8-10 00:26:39 | 显示全部楼层
我没psp,ps3,ps2,ps1,xbox,xbox360,wii,gameboy...nds...只有电脑

ngyan1600 发表于 2011-8-10 07:31:34 | 显示全部楼层
psp 送人了 早研究过画面传输 冇乜实际意义8 V! z4 G! G1 O4 L$ P
话说标题个度 应该系 已经吧.......以经?8 f4 Y9 ]" m2 H# ^
ConvoyChan 发表于 2011-8-9 23:19
& m& N3 ]/ U" O
2 M7 d/ K  a* p

) z2 x+ ]' \1 V- V" N5 `% C0 N    唔好亂諗野.....修正既原因係我之前上傳唔小心set左鎖左個視頻,搞到無人睇到(第一頁有人提出),之後解番鎖ja

xiaotian 发表于 2011-8-10 08:22:10 | 显示全部楼层
路过帮顶。