[115空间] 《数码暴龙02》(Digimon Adventure 02)[台配国语\日语\粤语[HALFCD](全50话)115下载

bbq512 发布于2011-8-5 09:25 1736 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kental 发表于 2011-8-5 12:35:02 | 显示全部楼层
起码个连接可以直接点击下都好D挂

kwanyeung 发表于 2011-8-5 12:47:46 | 显示全部楼层
不过第一集嘅完整版唔系二次压制成h264咩?个一次成型xvid版唔系完整版啊?% V& H, q: N+ @# A
chrisrex 发表于 2011-8-5 12:26
0 F( z' v7 B( N7 w$ L( v
有個唔係2次壓制XVID版呀,不過嗰個音頻係渣音質完整版啫嘛。

chrisrex 发表于 2011-8-5 13:13:33 | 显示全部楼层
有個唔係2次壓制XVID版呀,不過嗰個音頻係渣音質完整版啫嘛。
; i/ a. c! Z0 okwanyeung 发表于 2011/8/5 12:47 PM

L2 n6 Y/ X* X% `$ l  D0 Q8 \0 E; d4 M- X; i6 f1 x
+ @( O# l! }- V( i5 O+ |) ~
    唔通我睇错,记得系xvid唔系完整版,h264先係完整版

kwanyeung 发表于 2011-8-5 13:26:52 | 显示全部楼层
唔通我睇错,记得系xvid唔系完整版,h264先係完整版9 k0 T# ]/ l  q# {; L2 W
chrisrex 发表于 2011-8-5 13:13
5 n% s' H) X2 I. T
我都唔知。唯一我知嘅係我依家手頭上個XVID版就係完整渣音質翡翠台合成版。

chrisrex 发表于 2011-8-5 13:29:00 | 显示全部楼层
我都唔知。唯一我知嘅係我依家手頭上個XVID版就係完整渣音質翡翠台合成版。
7 t  i( q' R" M5 A: S" nkwanyeung 发表于 2011/8/5 01:26 PM

; l! T, L9 F! ^6 a' T6 I9 o: z( y( s7 k. }
求link..........
9 j) S7 [& @: ~; q) U1 a0 c  T音频:9 y7 j2 ?% Q8 W! k9 D# W
游客,本帖隐藏的内容需要积分高于 9320 才可浏览,您当前积分为 0

chrisrex 发表于 2011-8-5 13:35:30 | 显示全部楼层
我都唔知。唯一我知嘅係我依家手頭上個XVID版就係完整渣音質翡翠台合成版。, m4 I- z: }8 r0 \$ R
kwanyeung 发表于 2011/8/5 01:26 PM

' S% U0 V: ?2 m
" w% W, Y+ n$ y$ S. Z
3 d5 s. E, Q0 C. y$ A    原来第一集你整咗3个版本- -我咁啱卡窿冇down到完整xvid

aubert22 发表于 2011-8-5 13:38:38 | 显示全部楼层
有无纯音频啊又~无就问KY攞~