[每日闲聊] MU,MF及各大外国网盘全线解封!

漫步雲端 发布于2011-8-1 21:43 12107 次浏览 252 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-8-3 00:43:47 | 显示全部楼层
咁你个签名个速度又........
5 @1 ^; P  x7 U/ k7 w1 gaubert22 发表于 2011-8-2 20:17
: {; l$ |3 s; j. \& o2 T

- G; \, |  X) s& m' y. H" q7 x, o. \
果個系VPS速度,服了佢畀我1G下載速度 但上傳就10M

漫步雲端 发表于 2011-8-3 00:46:31 | 显示全部楼层
megavideo都冇乜好睇,而且速度又麻麻哋,都係youtube好啲,,,不过megavideo好就好在视频质量高 ...3 s4 `& k; I4 _2 u  a, `6 s
kevinchan 发表于 2011-8-2 20:33
* U: {7 t& z# ^# P/ Y' K

3 ~1 Q1 d5 E8 D* @" s: |, @- C  @& S9 R5 d6 y& g6 M
我速度好好啵,有好多新番睇 畫質有好...唔洗去睇土豆個啲渣畫質

漫步雲端 发表于 2011-8-3 00:49:24 | 显示全部楼层
咁你又话係我嘅价钱一半?我以为75蚊添...係75蚊嘅话就肯定拣你嗰个啦
( c* w, q% C3 @6 L$ u9 R- b( nkevinchan 发表于 2011-8-2 20:40
! b3 C5 V" g4 A
0 {) K  O" n7 F4 [
7 \. `/ b! P  J8 m4 x- Q
接近一半= =! 75-91差不多啫...

kwanyeung 发表于 2011-8-3 04:32:06 | 显示全部楼层
我速度好好啵,有好多新番睇 畫質有好...唔洗去睇土豆個啲渣畫質
& W2 B% X% E- E6 p* @6 R漫步雲端 发表于 2011-8-3 00:46

. Z2 t, _0 J. O" H5 dmegavideo 啲畫質叫好。。。佢啲畫質分分鐘仲一般過crunchyroll。。
& b5 j; H$ _8 h2 qyoutube 畫質其實仲好。。如果個源好嘅話。。
6 U1 t" J5 H' G  N$ d. w) V土豆新出有個源畫質,靚就靚不過仲疾過飛甩雞毛。都係下載英文字幕組高清睇最好。

xiaotian 发表于 2011-8-3 08:18:45 | 显示全部楼层
哎呀,别争啦,我看看.................嗯,好不容易从钱包里找出陪伴了我N年的五毛钱硬币,来来来,明益你啦~~~依旧金光闪闪不解释啊,见大家咁熟,送多个可以在天河城玩太鼓的街机币给你啦..........

aubert22 发表于 2011-8-3 08:50:43 | 显示全部楼层
果個系VPS速度,服了佢畀我1G下載速度 但上傳就10M, ?; f2 c# k: G3 {0 B  c; M0 I
漫步雲端 发表于 2011-8-3 00:43
+ R" [* x) a* l- W3 N

: {6 K' K  `4 u! o% z6 M
8 j4 n3 b+ x0 _7 Y) u' R8 v# Q    即系你两种都有买啊话~~

漫步雲端 发表于 2011-8-3 12:56:39 | 显示全部楼层
megavideo 啲畫質叫好。。。佢啲畫質分分鐘仲一般過crunchyroll。。4 r7 k+ t& W" D% D) U
youtube 畫質其實仲好。。如果個源好 ...
! g4 U3 h: O% h+ zkwanyeung 发表于 2011-8-3 04:32

% Q3 B7 A/ T+ R7 @
( X( ^. |* H9 a* `/ }0 W' G6 g6 a- z6 E8 U
KY兄睇慣原盤嘛,享受慣 明白的

漫步雲端 发表于 2011-8-3 12:57:08 | 显示全部楼层
即系你两种都有买啊话~~
" v3 J, s. G' {8 z9 v; w( Eaubert22 发表于 2011-8-3 08:50
- b+ U7 L# F( e" o' \5 f# ^8 }/ y
; ]' O) w7 \1 t1 n( t
7 k9 v8 ~" o7 H8 P. I) u* S& l' b: I
算系啦

dindog 发表于 2011-8-3 13:41:46 | 显示全部楼层
好像是墙抽了。。。楼主你的vpn又可以有用了

aubert22 发表于 2011-8-3 14:02:56 | 显示全部楼层
算系啦3 ]+ x# ]9 d1 w0 b. V5 r+ Y, W
漫步雲端 发表于 2011-8-3 12:57

5 U1 I9 o1 A- W+ U. \0 \4 O; X+ h$ x
& r7 P) a, A+ J; V
, W2 F- b9 e" s  {& }9 b( U    有钱淫啊有钱淫~~

漫步雲端 发表于 2011-8-3 14:06:51 | 显示全部楼层
有钱淫啊有钱淫~~
( u& l' E7 N- u$ J  ~aubert22 发表于 2011-8-3 14:02

: T4 i' b$ ^: ^$ z0 t7 P+ _$ E- I' i6 H$ z6 [4 N. z
0 c6 Y$ D, e6 E" s
兩樣加埋150蚊...你以為好貴咩

aubert22 发表于 2011-8-3 14:08:02 | 显示全部楼层
兩樣加埋150蚊...你以為好貴咩
9 l6 X8 g& I7 B( D" Y0 B; f) z: I漫步雲端 发表于 2011-8-3 14:06
4 a6 C" d9 I6 P) H, L
8 S# y, F( A. g3 X6 w0 m$ C

" ?- f9 d: I# l# {    美刀喔,又唔系淫闻弊~~