[真人特摄] [原创]圣斗士星矢 极乐净土篇 tbb双语 dvdrip

chrisrex 发布于2011-8-1 20:28 5335 次浏览 49 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
chrisrex 发表于 2011-8-1 21:13:43 | 显示全部楼层
真系喺度发嘎,呵呵,不过回收站咯~; e& T* ~: M! u7 ?( Z& @
  d8 z; b* i) s% i8 ?0 I
仲有呢个喔~~+ ~( F5 S6 B' _. v' C4 N5 p
aubert22 发表于 2011/8/1 08:48 PM

. \# @8 B# v2 E# a! Y" Y) P
% i5 j. z9 R! D4 L+ [* o( g& h, m; n5 {5 A
个极乐净土应该唔系tbb配音?...6 t* d- k; T# r+ ]1 w* t
    求重新分享冥王12宫

dokho 发表于 2011-8-1 21:17:38 | 显示全部楼层
希望我夠分啦!3 [. P! p. I& C: ~, g+ |) N* o
等左好耐…

エツクス 发表于 2011-8-1 21:21:31 | 显示全部楼层
纯支持,唔多钟意睇

aubert22 发表于 2011-8-1 22:36:06 | 显示全部楼层
个极乐净土应该唔系tbb配音?.... l% T5 j! v4 _: D
    求重新分享冥王12宫/ N; Y7 E' `/ I2 q. x2 A6 L
chrisrex 发表于 2011-8-1 21:13
! f; e- J# l* t: o' x8 Z

Q  p, O0 N+ h- E, z8 |# v: K' z6 E6 t7 i& b
    系米佢哋配我就唔清楚咯~~1 U: m- Z0 m9 G* a9 K" Z
呢两套系我啱啱学合果阵合嘎咋,无乜质量~你揾唔到音频??

chrisrex 发表于 2011-8-1 23:01:37 | 显示全部楼层
系米佢哋配我就唔清楚咯~~
  R: \- ~, {8 a: f呢两套系我啱啱学合果阵合嘎咋,无乜质量~你揾唔到音频??
* P1 A: d' U1 R4 w( l: f" f4 u' ~aubert22 发表于 2011/8/1 10:36 PM
2 {0 C: f8 d. m$ E4 i) E. I
* V" I- l% ~5 U2 }

) P- B( n) d2 @3 c3 u    片源音频都揾唔到 ,有冇现成㗎?

aubert22 发表于 2011-8-1 23:06:52 | 显示全部楼层
片源音频都揾唔到 ,有冇现成㗎?
( l+ V- g) p9 p! G; bchrisrex 发表于 2011-8-1 23:01

8 ~+ [$ Z' V6 K5 ~! g: h; v0 B
% Z8 K  a) d2 V; R1 r& w
! Y2 j, ~" a1 x1 X8 H6 Y    有就应该有,不过要揾下先~而且合得一般~

235600 发表于 2011-8-1 23:07:43 | 显示全部楼层
粤语的,值得一看

chrisrex 发表于 2011-8-1 23:09:16 | 显示全部楼层
有就应该有,不过要揾下先~而且合得一般~
  N  G' ~  M5 maubert22 发表于 2011/8/1 11:06 PM

. z$ J1 {3 `% U$ Z一般都好过录影版,而且信得过水猫质量

sai999 发表于 2011-8-2 00:03:37 | 显示全部楼层
完全唔记得自己睇到边度

aubert22 发表于 2011-8-2 07:07:13 | 显示全部楼层
一般都好过录影版,而且信得过水猫质量
% C$ p5 `0 K3 ^5 Nchrisrex 发表于 2011-8-1 23:09
1 V- x/ t% p, X" P7 l; b# R

' |2 h% u5 m# x+ F1 t5 Z; V1 ]) [8 F0 L0 X
    好过录影版系可能系视频啫,而且都只系Xvid,我系指音频嘛~得闲揾下个外置硬盘啦我~

wulove 发表于 2011-8-2 14:42:58 | 显示全部楼层
回复 1# chrisrex ; b) r9 F. F: z: r( M* e- X* q8 y

3 K1 R$ ]6 M$ f; y) E, s5 e
* s8 i$ `2 p+ g3 D. v, v    有冇十二宮篇 呀  好似係13集??

chrisrex 发表于 2011-8-2 14:57:08 | 显示全部楼层
回复  chrisrex ; c- N2 M0 y3 x6 H
1 ], c% O% p7 j9 I2 j! g
0 m% _3 c7 D& s! f& J% j
    有冇十二宮篇 呀  好似係13集??
1 n" x) t" J3 R- p( B0 Q: ~4 jwulove 发表于 2011/8/2 02:42 PM

9 m9 O& S% H' ?( U, V, q% y/ Y. b
7 r' o- E/ ~  _, `+ V( F4 D冇,水貓合咗,想伸手