星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[新手问题] 新人报道啦~求吐槽~~求关注~~

风之挽歌 发布于2011-8-1 12:08 1976 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
inber 发表于 2011-8-1 17:55:39 | 显示全部楼层
甘距未做左人版?
7 j. H" N  J- {& l8 Tgolify 发表于 2011-8-1 13:59
+ \4 M2 t8 d2 T  A
/ C$ a2 q% i9 e  @3 Q4 O  U
* ^8 B8 e! D' q' h7 ^  H# K8 O
個個都好似佢咁
9 x5 [7 o: b$ ^我又唔介意啵
& N! H0 H+ @$ i; ?6 s5 `0 t0 G% f( r/ s7 M8 v& t9 f
不過我都睇唔明樓主講咩

lovepx 发表于 2011-8-1 18:50:11 | 显示全部楼层
新淫果然高调~关注下~

golify 发表于 2011-8-1 20:17:34 | 显示全部楼层
個個都好似佢咁
7 H; Q  w6 x' K& Y) l$ d: M% b我又唔介意啵; y9 G0 p3 B* u$ [0 I3 f# j

7 b  R/ y9 ]- u; ~不過我都睇唔明樓主講咩
& \% V6 U6 T4 O9 K: Q5 b$ `inber 发表于 2011-8-1 17:55
+ I$ J9 m1 g  `( C( E

9 j5 n( x: i" C. R2 m3 k
- Z* H+ A/ m, e  D* r' y; V. l   个个都好似距甘,你个杀手名号未无得扬罗,唔得唔得啊!

asd123456 发表于 2011-8-1 21:18:57 | 显示全部楼层
- -第一次見新人報到帖有分加

风之挽歌 发表于 2011-8-2 02:56:20 | 显示全部楼层
回复 10# aubert22 $ k+ O% M# q1 H4 B. _0 `

! H( t6 D  C5 l% z. |1 g
; `  f$ `  i- z+ H/ c    “认真就输了~” 同意吖,我都只不过系过来吐下嘈而已,因为发现到D新鲜事物所谓吐下嘈咯,没想到这个论坛对新人还是挺关注的,也谢谢以上各位啦