星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[电视电影] 求劲爆BOM!BOM!弹珠人

shadowlxl 发布于2011-7-28 23:10 2079 次浏览 23 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
梦之星际 发表于 2011-7-29 11:20:57 | 显示全部楼层
其实我想问下呢部片是不是烂尾的?# R& b9 k& ?6 Y/ |# w; z7 ]. q$ e" h, I
TVB播到红宝揾距父王 揾到一半未揾到就无播落去了.......' A. X+ u- U% O0 M
qumjl 发表于 2011-7-29 08:47

( A# b% N. e: `- X  l* u1 l7 F# C' n6 l" x
应该就不是啦,我记得都睇过大结局,最后距地的机合体打败敌人,救翻距父王添

aubert22 发表于 2011-7-29 12:01:55 | 显示全部楼层
呢部唔系第一部咩~

火中君 发表于 2011-7-29 12:12:37 | 显示全部楼层
我有啊,之前论坛有人发过一次,就即刻下载左了,不过画质就好一般啦

qzn90 发表于 2011-7-29 13:04:34 | 显示全部楼层
前几日下载了,也不知道是第几部的,TVB粤语无字幕的。画质当然一般啦。

kental 发表于 2011-7-29 16:47:43 | 显示全部楼层
劲爆呢套五系近两年有播过么?定系我发紧梦呢;虽然我都想求;但RAW难稳都算,稳到未必down到;而且字幕同音频呢回事都好大问题哇

shadowlxl 发表于 2011-7-29 21:11:09 | 显示全部楼层
论坛有人发过了
7 f5 X5 c; D3 _# @- K0 y: v呢度  f& ?6 F- j2 c! s8 _4 n+ W, H  J
你睇睇中下到无
3 g% w  S$ v0 X* o! e, _1 z梦之星际 发表于 2011-7-29 11:17
* X1 z" g: j" v& o' Z7 ^5 B# k0 F

3 ]5 Y9 P% q# |2 y6 Q
5 u% U& A+ _; t/ j0 u0 q) ^   好可惜..唔系呢部,果部系每次魔鬼三枪手都系一个人驾驶一部机,其他两个做讲波佬...最后下场同火箭兵团一样

梦之星际 发表于 2011-7-30 10:54:28 | 显示全部楼层
; y8 c. W# {$ v) i; O  T8 f* {
好可惜..唔系呢部,果部系每次魔鬼三枪手都系一个人驾驶一部机,其他两个做讲波佬...最后下场同火箭 ...+ {0 }9 q" P+ k: J# N) I9 _. w
shadowlxl 发表于 2011-7-29 21:11
+ W! {/ n0 E0 a! \4 m9 B; C2 m* U
" V& i# V$ x: W3 g/ P
我发个出米就系罗,距地穿装甲叫一声“将之助”(好似系甘叫),跟住变左机器人个头个部嘛,个真一个负责去打,其余两个系度讲赛事甘啊嘛,你下载过睇过未噶?

Ben520 发表于 2011-7-30 10:55:05 | 显示全部楼层
同求一个啊

Ben520 发表于 2011-7-30 10:55:18 | 显示全部楼层
楼主有的时候告诉我一声..

评分

kevinchan -5 恶意连续回帖

shadowlxl 发表于 2011-7-30 19:48:39 | 显示全部楼层
我发个出米就系罗,距地穿装甲叫一声“将之助”(好似系甘叫),跟住变左机器人个头个部嘛,个真一个负责 ...
9 K0 [& l6 E( F/ K% ^# X梦之星际 发表于 2011-7-30 10:54

. A/ P9 \5 ?9 @; }1 Y+ M, H! S
. ~; y' k, X. \! h# S; Z6 T, \3 p' P0 x: L, U# m2 J2 n
   唔好意思......我RP唔好...求其拣咗一集DOWN来睇...无见到..所以以为唔系......

梦之星际 发表于 2011-7-31 10:49:29 | 显示全部楼层
唔好意思......我RP唔好...求其拣咗一集DOWN来睇...无见到..所以以为唔系....... }# x7 P( r5 b. v
shadowlxl 发表于 2011-7-30 19:48

$ d3 G2 w( K# I& c$ _其实睇op都可以见到的,魔鬼三枪手系op都有出现的,其余的几部应该无呢三个角色的

Ace0210 发表于 2011-8-4 03:07:04 | 显示全部楼层
其實私家屋早就有
. v. _# L+ [6 R配音好似系...tvb