[粤语动画] 求機動戰士00 2nd BDrip 1080p TVB粵&字幕

昌兆及冢 发布于2011-7-20 22:32 1647 次浏览 15 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
10社区币
參考地址:http://www.dotbt-plus.com/viewthread.php?tid=4322
: d. p1 L0 B( Q8 ]& q/ z$ R謝了

最佳答案

查看完整内容

**** 本内容被作者隐藏 **** [/hide]

已有(15)人评论

maplep 发表于 2011-7-20 22:32:37 | 显示全部楼层

5 V/ r9 _. O, e& ^7 D' b7 b+ Z2 y6 r% h5 T
    你可唔可以俾呢個網MU link 我呢
- a3 O9 N! d9 r3 m/ y+ {0 F3 m  C5 M% f
我自己抽都得3 t8 I/ J  Z0 v9 s$ T
昌兆及冢 发表于 2011-7-20 23:00
1 B  ]" k$ H) m  j/ ~9 _

% g  g' L3 \& T9 J8 @: z4 z6 C2 t+ c/ X0 w8 J

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
8 z0 i& \- l0 l/ C3 ?
[/hide]

maplep 发表于 2011-7-20 22:42:02 | 显示全部楼层
楼主是要TVB音频和字幕吧?- -

inber 发表于 2011-7-20 22:47:00 | 显示全部楼层
等樓上幫你吧' z( s+ l4 T# |, ~
睇佢個樣好似有咁

maplep 发表于 2011-7-20 22:57:56 | 显示全部楼层
等樓上幫你吧
3 s1 b' N- S% X  \睇佢個樣好似有咁. s; v( Y" f3 \4 p) N2 C
inber 发表于 2011-7-20 22:47

0 v' m/ q" W6 N" T3 @5 E9 t3 N( P0 Q7 @" G7 h% x5 J

) \! w8 ]1 C, b1 t3 D8 N6 M    在我老家。。- -

昌兆及冢 发表于 2011-7-20 23:00:24 | 显示全部楼层
楼主是要TVB音频和字幕吧?- -5 r5 y. ~! |4 |) Q+ n1 ?/ W- V
maplep 发表于 2011-7-20 22:42
' U/ ?* k" M/ t) q
5 R$ n4 |+ X7 H; b8 h
) o, N% n; C, v* [, H1 i# P9 U/ ^+ s# j
    你可唔可以俾呢個網MU link 我呢 http://www.dotbt-plus.com/viewthread.php?tid=4322
( q% U% R0 |4 L9 g- F+ s3 T% I; T$ d5 ^# i6 \( D1 S) o
我自己抽都得

aubert22 发表于 2011-7-20 23:07:24 | 显示全部楼层
貌似呢度都有合成版呢~

エツクス 发表于 2011-7-20 23:12:43 | 显示全部楼层
我记得好耐之前係蓝调度都见过下

chrisrex 发表于 2011-7-21 00:33:27 | 显示全部楼层
及及m仔先- -

aaron81 发表于 2011-7-21 01:27:30 | 显示全部楼层
M记出手~

cuterinoa 发表于 2011-7-21 01:51:43 | 显示全部楼层
我系粤漫社下佐粤语版 1st Part(1920x1080) 姐.... 其实我都等紧 2nd Part(1920x1080)...
$ S; G( Z4 y0 ~  V8 u

kental 发表于 2011-7-21 06:11:29 | 显示全部楼层
貌似社长都应该有哇!哈哈,不过M仔已经帮手了就免劳社长大驾哇

12下一页