[电视电影] 再次招人幫手合 小魔女doremi 第2部

wulove 发布于2011-7-17 18:59 3975 次浏览 44 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
1社区币
合第2部...............
% K( {9 t& B( j+ s$ h4 J' H不知還有人可以幫手嗎??! U! ^' h+ s0 L' y! l

- h2 x8 p0 W6 O  E5 a星梦方面 比得起既話 我一定比(又係呢句呵呵)8 f: ]$ @9 ~# z/ A, J
因為只差第2季就齊全.............
( h: k7 e# X. `/ Y5 F% K
* v) A$ \3 S5 M8 `有冇愛doremi 的人呢.......

已有(44)人评论

murphy 发表于 2011-7-17 19:03:13 | 显示全部楼层
爱莫能助.....可以帮你上传..

wulove 发表于 2011-7-17 19:06:25 | 显示全部楼层
回复 2# murphy / C% L2 I. y( `6 v8 t
# M  u0 r4 S& |2 ~2 [

! S2 |8 t7 U$ o2 b6 _    我知 你有幫漫步兄上傳.......

inber 发表于 2011-7-17 19:11:01 | 显示全部楼层
0 Q) F+ v, ?: O4 m! W, Y6 B9 m2 l; K6 g, k2 L1 E) {
等青雲兄現身$ z% y# Z) W8 D% G
+ s: @& I3 F" n" o
喺啵
2 R! n: H- E# p" }6 B9 G0 j% |/ r1 I9 R我記得樓主識合成,點解唔自己合
( k( a; q: U2 U% @9 `(我記得之前問過的)

maplep 发表于 2011-7-17 19:16:59 | 显示全部楼层
我准备了青雲刀等青雲兄

huang 发表于 2011-7-17 19:59:46 | 显示全部楼层
鸟对星梦完全没有兴趣,忙

李嘉明 发表于 2011-7-17 20:31:48 | 显示全部楼层
回复 3# wulove
" U8 ~- a! Z  [4 Y2 J; y  W合一部,才1星夢。少了點吧人是貪心的哦!# y$ v6 b* G, v8 }
1集1星夢還勉強說過去。

inber 发表于 2011-7-17 20:52:01 | 显示全部楼层
回复  wulove
1 M, U5 f6 t  W0 c* p5 R* I+ y合一部,才1星夢。少了點吧人是貪心的哦!
3 R' y( ?; ^/ L# T. X. j! C1集1星夢還勉強說過去。+ P1 U* @  x% m' T7 z& e
李嘉明 发表于 2011-7-17 20:31
7 P  N" e9 n( z# h7 e
8 x# o$ |, w7 o, ^$ P/ e( \6 O8 j
+ j+ @' g! \3 v9 L; n/ }
系唔系啊
7 W: a7 s: s1 }8 S& \  g0 s6 B1集1星夢嘅話& h, m! f2 @" \
我代樓主請你合又點話

李嘉明 发表于 2011-7-17 21:03:25 | 显示全部楼层
回复 8# inber
' J1 P# k5 }. I% _0 }+ s9 `' n如果你提供音頻與視頻的話。音頻質量要48000Hz,盡可能要音質好

inber 发表于 2011-7-17 21:10:02 | 显示全部楼层
回复  inber : F  R( M! `; Q
如果你提供音頻與視頻的話。音頻質量要48000Hz,盡可能要音質好4 o! A( |+ p" j) P+ O5 H8 L
李嘉明 发表于 2011-7-17 21:03

/ A* }+ I' g6 o, B- W4 g% g; p5 g8 B, T
/ J; O& `7 N. ^. @  e$ H: M) ^% r
我估只系得44100Hz
1 p. ?3 V4 b; i0 n5 o/ f音頻等樓主比
+ f2 ]! @1 }1 S. N) s
% a3 i7 @% L1 E: ?' T3 ?+ L# z$ P不是我求檔7 e+ {1 B1 N! A
所以一切交給樓主決定& x; U, u2 f/ t6 x# _7 K8 H: A3 Y
如果樓主決定由你合3 \5 q8 ^3 q1 s% F3 I0 q
而你又合曬嘅
" G; g* d" i. l+ K7 Y$ p! C7 e
我就轉賬相等於 該集數嘅星夢比你吧

kevinchan 发表于 2011-7-17 21:10:44 | 显示全部楼层
回复  wulove , H1 I( `+ ^( i* S
合一部,才1星夢。少了點吧人是貪心的哦!1 v  S  P0 H  V$ I: a
1集1星夢還勉強說過去。
1 X/ F3 ?" h" X1 k! ]李嘉明 发表于 2011-7-17 20:31

1 I% R; I  y0 [) j' W- U  g% f
: T# F& u! z' |' ^1 m6 X9 \* n# x' p8 Q2 x
    引用樓主句話
星梦方面 比得起既話 我一定比
樓主話畀得起就比,你可以同佢議價

inber 发表于 2011-7-17 21:13:39 | 显示全部楼层
引用樓主句話樓主話畀得起就比,你可以同佢議價
. Y/ }0 |% r: K* j! Wkevinchan 发表于 2011-7-17 21:10

; m2 L, n! Y" ^" v0 P/ D* q! N) G0 c, p% S! p4 ?/ X" W

+ U  e  r0 V' T1 n2 } 雀仔你咩都講曬出黎
' A2 ~3 B% D- B, E! w3 Q咁就唔好玩啦

1234下一页