[粤语动画] 求銀魂J2 外掛字幕

aaloneboy 发布于2011-7-13 17:25 2294 次浏览 18 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
aaloneboy 发表于 2011-7-13 19:43:22 | 显示全部楼层
$ E! T; i3 H% G& [
我知邊到有,不過得嗰10星夢,太麻煩。$ W  f; Z( e, w: X3 H% w
kwanyeung 发表于 2011-7-13 18:36

8 V! g. I5 K9 Y0 G- n8 R5 ~+ O, A" U( ]2 M4 }: ~9 M! W

. F  d# K6 p+ j7 p* ~, Z    邊到有呢 内掛都得 我自己抽字幕

天才不二 发表于 2011-7-13 19:50:09 | 显示全部楼层
回复 12# aaloneboy . ]0 Y9 g  G$ O* ?% ^
; L: l1 \  S; I. y2 u
http://www.dotbt-plus.com/viewthread.php?tid=19838
; ]" K6 v1 R2 G! s1 x' a! `& F* P
% M- U* {% R0 K哩度就有,无dotbt-plus的ID就无办法了

天才不二 发表于 2011-7-13 19:52:12 | 显示全部楼层
回复 13# kwanyeung
. I9 s+ R9 Y! P' H3 r
4 k. _9 I- T. C4 X8 f4 e! W2 W* r6 ]' F
你甘样随便贴人地D下载链接出来唔米咁好,唔米距使乜设置回复可见

kwanyeung 发表于 2011-7-13 19:55:04 | 显示全部楼层
回复  kwanyeung : G# n* M; D. j5 s& t" d

, W2 e. ^3 B8 K& {0 J1 _% L3 [$ r. f0 G3 x6 D
你甘样随便贴人地D下载链接出来唔米咁好,唔米距使乜设置回复可见
0 R7 J4 r! L5 M7 N' I" @天才不二 发表于 2011-7-13 19:52
+ f$ r8 d8 J/ a9 Y6 A* B
當我轉帖就係囉。佢都寫住歡迎轉帖。
) C: z6 N- u: w) H, K不過我加返原創人就係啦。

inber 发表于 2011-7-13 20:08:36 | 显示全部楼层
當我轉帖就係囉。佢都寫住歡迎轉帖。
7 H8 d  ?  C2 x  e+ r3 b* R5 B不過我加返原創人就係啦。8 g2 y# w  ?" v
kwanyeung 发表于 2011-7-13 19:55

6 n' K6 ~. x- a, O3 w
% r8 q/ D' W# A# l# B* s& B+ c7 M  Z4 i  G
ky捉字蚤好勁

8d4t 发表于 2011-7-13 20:48:58 | 显示全部楼层
谢谢,正好需要

漫步雲端 发表于 2011-7-13 21:11:32 | 显示全部楼层
KY大戰inber