• 星梦

• 星券

跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 靓女马来新人报道~ <3

yukkoro 发布于2011-7-10 22:25 4674 次浏览 39 位用户参与讨论     [复制分享主题]
183334257 发表于 2011-7-11 02:56:33 | 显示全部楼层
对楼主来讲会唔会好大打击。。。

kwanyeung 发表于 2011-7-11 06:47:21 | 显示全部楼层
唔係我扣你分,靚女樓主唔好搵我報仇。默哀

inber 发表于 2011-7-11 06:54:20 | 显示全部楼层
唔係我扣你分,靚女樓主唔好搵我報仇。默哀
8 i  T1 _, _6 Wkwanyeung 发表于 2011-7-11 06:47

7 {# q/ B3 u, r/ h  o& F# m8 ]( p& N" B- h7 [  y8 A6 ?6 [6 T1 }, {
# H: ?. q2 O8 h- F  y

; a# A2 \- y9 h9 v* g都唔系我姐, `/ V% V' Q, Z1 d( r# @
默哀x2

kwanyeung 发表于 2011-7-11 08:03:44 | 显示全部楼层
) S7 o( c4 _- z: ]0 |
都唔系我姐
; T* Q  |' y4 X4 a. n$ [+ |默哀x2/ X" @7 T2 l' V# N
inber 发表于 2011-7-11 06:54

# B1 u- S3 k( p4 j2 F唔係你係邊個,殺手。

inber 发表于 2011-7-11 08:06:26 | 显示全部楼层
唔係你係邊個,殺手。5 }2 j. ]* v# _0 Z: U6 Z4 s% y
kwanyeung 发表于 2011-7-11 08:03

# q, m; b7 I! o+ E# F+ e/ u
1 s  s5 g3 d4 Z$ c* U3 `7 l2 K/ S' p+ x1 t
我幾時多左呢個稱呼ga
1 S1 }5 S  w7 T* ]0 o6 l* \- ?( h系唔系你幫我改ga

kwanyeung 发表于 2011-7-11 08:24:41 | 显示全部楼层
我幾時多左呢個稱呼ga  X9 x- }) W6 F. g" r1 Z% ~# T
系唔系你幫我改ga" O! ~+ \  X) O! P* x: S0 {  Y
inber 发表于 2011-7-11 08:06

6 D( i9 t& {  x4 m  q0 t( R1 M貌似係青雲兄幫你改。

inber 发表于 2011-7-11 08:32:57 | 显示全部楼层
貌似係青雲兄幫你改。7 c( I% M& M! L4 c2 \* _% N
kwanyeung 发表于 2011-7-11 08:24
7 R7 L4 r0 Q: G  m) ~

2 F' L# ]) J# i. K" b$ L5 C+ _* t; R" n# Y

! U0 c' _* z# y4 [2 L 可惡的青云兄

kental 发表于 2011-7-11 10:08:06 | 显示全部楼层
真惨;靓女美图没真相,新人乍到就扣了5星梦!this is a piece of cup

无双MR 发表于 2011-7-11 10:21:25 | 显示全部楼层
马来西亚那边的华人是不是用繁体字的?

asd123456 发表于 2011-7-11 11:47:21 | 显示全部楼层
- -马来西亚,系米M仔~~偷`带番黎~~~~的MM

快明天 发表于 2011-7-11 15:02:34 | 显示全部楼层
新人都下手,太残忍嗲~!

golify 发表于 2011-7-11 17:33:19 | 显示全部楼层
靓女,话你知呢度有个叫杀手IN的野,报到一个死一个的,除非你上玉照,或者可以逃过一劫。千万唔好上肉照哦,唔系一样会死得好惨的!