星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

求个动漫片```

spykery 发布于2011-7-10 18:19 1083 次浏览 10 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
1社区币
吾知大家记吾记得以前有个动漫系讲
9 U8 k4 D  o$ m/ ]' @1 a' V盲眼的主角可以医好人地的眼...但系就医吾好自己对眼,后来知道自己只眼封印佐个魔王,,好似系甘上下..果个动漫叫咩名啊?? 好想知`````````

最佳答案

查看完整内容

魔劍美神1 入面有個人都好似系咁果啵 不過佢唔系主角 算記性唔好 我入黎系為沙發的

已有(10)人评论

inber 发表于 2011-7-10 18:19:54 | 显示全部楼层
魔劍美神1
5 v5 w% K) n# j1 ]5 }入面有個人都好似系咁果啵
2 V7 z4 z- |; G. a不過佢唔系主角
0 G0 t% {# ^0 C6 c7 f1 Q) K, A- l+ D) l* e( t) x6 L
算記性唔好2 i5 c: D* @. E1 o* Y1 L5 \
我入黎系為沙發的

chrisrex 发表于 2011-7-10 18:50:31 | 显示全部楼层
李呈.......(音译)......个名............

chrisrex 发表于 2011-7-10 18:51:26 | 显示全部楼层
魔劍美神1
9 ]. Q5 ^$ O1 ?/ b) T& w入面有個人都好似系咁果啵
" i5 W0 O% j. {3 x: u4 B不過佢唔系主角
; F( H: J5 _9 p# w
- L+ q' K+ m3 p0 o' d算記性唔好
# z, c2 [8 h& R3 N7 E; ~, B我入黎系為沙發的1 Y2 M( X& Q1 a" u1 w. r
inber 发表于 2011/7/10 06:37 PM

& N: B/ [" F) m; w% U3 A' G0 x/ _
. g7 Q, j- p8 i8 p. p+ \  f2 s: M2 C7 s  @0 h2 i7 ]
    佢係奸角之中嘅大猪脚............

inber 发表于 2011-7-10 18:55:04 | 显示全部楼层
佢係奸角之中嘅大猪脚............' E, B3 W8 X, O' w1 y8 T9 i
chrisrex 发表于 2011-7-10 18:51

; ]4 G- }4 d" ?1 T2 F/ M4 \- K+ ~! ]% ?- @  R

L* W; Y1 ]# `1 z6 A算系掛
$ z8 K/ y- L& r, O6 ^& w* y; X
  P4 U6 b' h; ?+ G* ~好似叫
5 I8 y8 p7 @/ b紅衣法師李程
# j; w, K' {+ U( Q! h當時無字幕,個名我亂估的3 s4 ~3 X0 q/ o' }/ g0 g- ]8 q! Z

6 C8 T* J9 I8 e1 T' s/ S" \咁姐系我無記錯野

chrisrex 发表于 2011-7-10 18:58:15 | 显示全部楼层
算系掛; z7 S: M8 _/ s# `+ D  H1 Y
- b; X% e/ p3 n$ e, I8 g0 s8 _2 z
好似叫
" `8 Z3 _9 }+ ]3 R% K  U/ w( D紅衣法師李程# k8 n) [# w% R; c9 c
當時無字幕,個名我亂估的
. ]* O- g: t' C0 ~# l9 L% `) O" J- }' L- k
咁姐系我無記錯野
" w$ ], b2 [* Y  [; s: Winber 发表于 2011/7/10 06:55 PM
% f( Y1 b5 K9 i( x9 g

: y1 o( |1 s4 U& l" A
: D" f6 n( s. o& U    个名应该系 里程

inber 发表于 2011-7-10 19:01:24 | 显示全部楼层
个名应该系 里程" |! `) u) O' x) V( p+ g3 B7 z
chrisrex 发表于 2011-7-10 18:58
' u, t0 i0 r0 v0 f( h

$ P7 {) |7 J; y( a0 K' f, U) G2 |: t1 Q; m
是但啦
( o9 u/ p$ c" s無字幕就話知佢姓咩

基拉杰特 发表于 2011-7-10 20:17:04 | 显示全部楼层
楼上吹晒,我没嘢吹

cuterinoa 发表于 2011-7-11 02:17:15 | 显示全部楼层
只可以睇LZ选边部~!! 顺便睇霞系乜动画...

maplep 发表于 2011-7-12 21:15:57 | 显示全部楼层
紅衣法師李程在魔剑美神里不错的人物

spykery 发表于 2011-7-14 18:31:57 | 显示全部楼层
多谢大家,,系吾系主角都好啦``太耐啦,我都有D吾系好记得```